Slovensko podjetje UVI spočelo partnerstvo s hrvaškim nogometnim klubom Hajduk

Tudi Slovenija ima podjetja, ki lahko ob partnerskih navezah z drugimi spočnejo serijo izdelkov, ki jih nato povezuje znak x. Slovensko podjetje UVI, ki ga poznamo po seriji izdelkov stolov UVI Chair, miz UVI Desk, periferije UVI Gear in masažne opreme UVI Health se je zdaj povezalo s hrvaškim nogometnim klubom Hajduk Split in njuno skupno partnerstvo je spočelo prvo serijo podlog za miško UVI x Hajduk.

To je za UVI velik korak, saj so s tem dokazali kvaliteto svojih izdelkov, ki je dovolj mamljiva, da so se zanje začeli zanimati tudi partnerji izven domačega terena. In nogometni kljub Hajduk Split je na področju partnerjev pravi gigant – govorimo o klubu, ki se znotraj hrvaške nogometne lige SuperSport HNL ves čas vrti na vrhu lestvice in se trenutno nahaja na prvem mestu, kar pa se tiče družabnih omrežij so številke ravno tako impresivne: na Facebooku držijo 344.000 sledilcev, na Instagramu pa jim sledi 251.000 nogometnih navdušencev.

Podlage so zasnovane na UVI-jevi lastni seriji podlag Inferno, ki so pri nas izjemno popularne, Hajdukova verzija pa je seveda zavita v barve, ki so prirejene barvam tega kluba. Rdeče-modra barvna paleta na levo zgoraj vsebuje besede “Tvoje boje branimo”, spodaj desno pa najdemo logotip kluba. Podloge so na voljo v treh različnih velikostih: Small, Large in XXL – največja ponuja še besedilo “tvoje ime mi živimo”, vse te besede pa so sestavni del himne kluba Hajduk Split.

uvi hajduk

Zagotovo imamo tudi v Sloveniji kar nekaj navdušencev nad hrvaškim prvenstvom in ti si zdaj lahko te izdelke kupijo na UVI-jevi uradni strani, cene pa segajo od 9,90 € pa vse do 24,90 €. Gre za kvalitetne podloge, ki prav pridejo vsakemu igričarju, ob teh prazničnih časih pa izpadejo tudi kot odlično in unikatno darilo.

Podjetje UVI se te dni čuti kot prerojeno. Poleg novega partnerstva s hrvaškim nogometnim klubom so spočeli tudi dva povsem nova izdelka: brezžično miško UVI ANT Wireless in slušalke UVI BEE. Oboje te dni pridno testiramo, tako da lahko kmalu pričakujete obširne recenzije, čist možno pa je, da bo partnerstvo s Hajdukom naslednje leto obrodilo še kakšno dodatno serijo izdelkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime