Pripravite denarnice, saj se je pričela Steamova zimska razprodaja

Valve je za svojo digitalno trgovino Steam zagnal še svojo zadnjo razprodajo, ki je prišla ravno v času božiča. Znižanih je bilo stotine iger in kot vedno so se na seznamu znašle stare in novejše igre manjših in večjih razvijalcev, popusti pa so pri vsakem naslovu različni.

Pri teh novicah glede razprodaj vedno zapišemo, da je popustov enostavno preveč, da bi jih lahko efektivno zaobjeli v samo enem članku in ta trditev je resnična tudi tokrat. Zato se bomo raje osredotočili na peščico naslovov, ki so po našem mnenju najbolj vredni vaše pozornosti in trdo prigaranega denarja.

Če ste vse do sedaj upali, da bo igra Baldur’s Gate 3, ki je letos pobrala največ nagrad za najboljšo igro leta, dobila nekakšen popust, potem se vam je zdaj izpolnila želja, a kakšnega bajnega prihranka ne boste dobili, saj je stvar znižana za samo -10 % na 53,99 €. Malce več popusta je dobila po mnenju mnogih najboljša igra leta 2022: Elden Ring, ta pa je trenutno znižan za -40 % na 35,99 €. Igra je te cene definitivno vredna in če držijo govorice znamo morda čez samo 2 meseca dobiti prvi dodatek Shadow of the Erdtree, ki bo za igranje definitivno zahteval posedovanje originalne igre.

Frišni Star Wars Jedi: Survivor je bil prav tako deležen poštenega znižanja za -50 % na 34,99 €, čeprav se mnenja glede kvalitete na PC področju krešejo, saj imajo nekateri še vedno veliko težav z optimizacijo. Svoje znižanje je doživela še ena lanska igra: Final Fantasy 7 Remake Integrade, ki je sicer tehnično izšla že leta nazaj, a smo jo šele junija 2022 dobili na Steamu, zdaj pa je tam znižana za -50 % na 39,99 €. Za to ceno boste dobili res veliko ur igranja, ki jih nato dodatno razširi že vključeni dodatek INTERmission, vse skupaj pa je dobra priprava na nadaljevanje Rebirth, ki izide že v začetku naslednjega leta.

Veliko znižanje je prejela tudi igra Deathloop, zadnja kvalitetna igra razvijalca Arkane, preden si ni ta ugleda pokvaril z naslovom Redfall. Deathloop je prejel ogromno znižanje: -80 % ceno zniža na samo 11,99 €.

Tudi indie naslovi se niso mogli izogniti popustom. Dave the Diver je ena najbolj popularnih pikslastih iger letos in čeprav zadeva tehnično ni indie, saj za njo stoji založnik Nexon, se vam s tem dejstvom ni treba preveč obremenjevati, zato raje uživajte v zanimivi zmesi potapljanja in vodenja v restavracije, ki jo lahko zdaj doživite po znižani ceni 15,99 €. Pošten popust je doletel tudi zdaj že 6 let starega šampiona Hollow Knight, ki zdaj stane 7,39 €, na nadaljevanje Silksong pa čakamo že celo večnost.

Vse popuste si lahko ogledate na uradni strani, akcijske cene pa bodo veljale vse do 4. januarja. Ne pozabite tudi glasovati za svoje najbolj priljubljene igre v več kategorijah – za ta svoj trud boste na koncu poplačani s posebnimi značkami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime