Samo še nekaj ur imate za brezplačni prevzem igre Ghostwire Tokyo

Trgovina Epic Games nadaljuje s podeljevanjem brezplačnih iger, ki se namesto tedensko zdaj vršijo vsak dan in prejeli smo že kar nekaj lepih darilc, čeprav nobeno od njih do sedaj ni bila neka res neka novejša visokoproračunska igra.

To pa se je spremenilo včeraj, ko je v obtok brezplačne ponudbe vstopila igra Ghostwire Tokyo. Gre za zanimivo prvoosebno akcijado iz leta 2022, ki je nastala izpod rok razvijalca Tango Gameworks. Ta je predhodno izdal dvojec iger The Evil Within in glede na govorice naj bi bil Ghostwire Tokyo najprej zamišljen kot tretji del serije Notranje zlo, a so se nato premislili in dostavili izkušnjo znotraj opuščenega mesta Tokia, ki je odlično poustvarjeno, a bi lahko vseboval malce bolj raznoliko vsebino.

Mi smo se ob igranju tega naslova izdatno zabavali in osvežujoče je bilo dobiti odprti svet, ki dejansko ni tako gromozanski, da se v njem počutiš povsem izgubljeno. Ghostwire bo prav tako izredno zanimiv tistim, ki so jih od vedno zanimale japonske grozljivke in še vedno se spomnim ene od misij na podzemni železnici, ki nas dostavi na postajo katera ne bi smela obstajati.

Ghostwire Tokyo po izidu ni dobil kakšnega uradnega dodatka, a je prejel večjo vsebinsko posodobitev, ki je dodala marsikaj novega. Igro lahko trenutno povsem brezplačno prevzamete iz trgovine Epic Games Store, a boste pri tem morali imeti hitre prste, saj je ponudba na voljo samo še danes, 25. decembra do 17.00, nakar bo na spored prišla nova, zaenkrat misteriozna igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime