Januarski PlayStation Plus s sabo prinaša igro A Plague Tale: Requiem

Sony je razkril dobrote, ki januarja čakajo vse naročnike servisa PlayStation Plus in tako kot vsak mesec do sedaj bomo tudi tokrat dobili trojico iger, ki jih nato lahko obdržite in igrate na svojem računu kadarkoli hočete, če boste le še naprej pridno vzdrževali plačevanje mesečne naročnine.

Največja igra prihajajočega januarja je vsekakor A Plague Tale: Requiem, ki smo jo prejeli lani oktobra in je neposredno nadaljevanje igre A Plague Tale: Innocence. Razvijalec Asobo Studio je tudi v nadaljevanju dostavil intrigantno zgodbo, ki se vrti okoli malega Hugota in njegove sestre Amicie, oba pa se morata sprehoditi skozi umazane srednjeveške ulice, kjer jima prav vsi strežejo po življenju, Hugo pa se mora vmes ubadati tudi s svojo boleznijo, ki grozi, da bo cel svet preplavila s podganami. Za razliko od predhodnika je bil Requiem razvit samo za aktualno generacijo konzol, tako da igro lahko prevzamejo zgolj lastniki konzole PlayStation 5.

V ponudbo je stopila tudi igra Evil West. Tudi ta kavbojsko obarvana avantura je izšla lani in se malce izgubila med vsemi igrami, ki so v naslovu nosile besedo West. Gre za akcijsko streljačino, ki se sicer nahaja na Divjem zahodu, a vsebuje lep delež fantazijskih elementov, tako da boste preko običajnih šibrovk in bolj futurističnih orožij streljali ljudi in pošasti ter spremljali zgodbo, ki jo je zarisal razvijalec Flying Wild Hog – avtor iger Shadow Warrior in Trek to Yomi.

Za konec je tu še indie naslov Nobody Saves the World, ki ga boste spremljali iz ptičje perspektive, izjemno barvit akcijski RPG pa vam omogoča pretvarjanje v različna bitja, ki vsebujejo svoje prednosti in šibkosti, zraven se boste ukvarjali z raznolikimi misijami ter se preizkusili tudi v sodelovalnem igranju s še enim igralcem.

Trojica zgoraj predstavljenih naslovov v ponudbo stopi 2. januarja 2024 in bodo na voljo za prevzem vse do 5. februarja. Med čakanjem lahko do 1. januarja 2024 še vedno prevzamete decembrsko ponudbo, ki jo zastopajo igre Lego 2K Drive, Sable in Powerwash Simulator. Več o prihajajoči ponudbi iger si lahko preberete na uradnem PlayStation blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime