Novo darilce iz strani Epic Gamesa je tokrat namenjeno bolj neizkušenim igralcem

Iger, ki znajo zabavati tako izkušene kot tudi manj izkušene igralce, ni na pretek, še posebej ne takšnih, ki bi bile ob tem tudi kvalitetne. Igričarskim veteranom bi se morda zdelo čudno, da bi nek igralec lahko imel težave pri preigravanju naslovov kot so Zelda: Breath of the Wild ali pa kateregakoli od Assassin’s Creedov, a ob tem ne upoštevajo, da se nekateri z igrami srečajo prvič in jim predstavlja težavo že orientacija po prostoru.

Vaja sicer iz vsakega naredi mojstra, vendar pa je treba frišne špilavce v interaktivno uvesti postopoma in za takšne namene je ena od bolj priporočljivih iger Cat Quest. Gre za dokaj preprost naslov, kjer se preizkusimo v vlogi mačjega junaka, tega pa nato iz zgoraj gledanega pogleda sprehajamo po preprosti okolici in se v slogu Diabla preizkusimo v pretepanju preprostih sovragov, zraven pa še nabiramo zaklade, si nadgrajujemo mačje sposobnosti in vsake toliko nase poveznemo tudi kakšen nov košček oklepa.

Boj je preprost, a vseeno privlačen, pri naših bojih sposobnostih pa nam prav pride tudi hitri preval, ki nas na eleganten način oddalji od nasprotnika in njegovih zlobnih krempljev. Cat Quest je tako idealen za mlajše in manj izkušene igralce, tem pa lahko kot starš pomagamo preko vgrajenega sodelovalnega načina, tako da se lahko skozi kampanjo sprehodita dva mačkona.

Cat Quest navadno znotraj Epic Games Store trgovine stane 11,69 €, trenutno pa ga lahko prevzamete brezplačno in to vse do danes, 29. decembra, ko se ob 17.00 ponudba zamenja za nekaj drugega.

Cat Quest je leta 2018 dobil nadaljevanje Cat Quest II: The Lupus Empire, v 2024 pa naj bi dobili še tretji del Cat Quest: Pirates of the Purribean.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime