Amazon Prime podarja igro Deathloop

Epic Games ni edini, ki te dni tala brezplačnice vsakemu, ki se mu da klikniti na njihovo trgovino, saj je nekaj darežljivosti zašlo tudi na stran trgovine Amazon. Ta že dolgo igralcem nudi opcijsko naročnino Prime Gaming, ki se lepo poveže z njihovim servisom Twitch, zvesti naročniki pa lahko mesečno pridobijo nekaj iger, ki so velikokrat indie naslovi, a vsake toliko v ponudbo zaide tudi kakšen visokoproračunski naslov.

V mesecu decembra je takšna igra postala Deathloop, ki jo je razvijalec Arkane spočel leta 2021 in z igro takrat požel visoke ocene, saj nam je dostavil zanimivo prvoosebno akcijado, kjer se je treba poigrati z vrtenjem časa in na ta način naenkrat izničiti vrsto šefov, saj je to edini način za prekinitev časovne nitke. Deathloop ponudi adrenalinsko akcijo, odlično sestavljene stopnje in res dobro glasovno podajanje, vse skupaj začini še z večigralstvom, ki je ustvarjeno tako, da vam lahko igranje enoigralske kampanje kadarkoli brutalno zaključi nek tuj igralec iz mesa in krvi.

Deathloop si lahko brezplačno pridobite tako, da obiščete uradno stran servisa Prime Gaming in tam preprosto kliknete na izbrano igro. Seveda je ponudba na voljo samo tistim, ki si trenutno lastite aktivno Prime Gaming naročnino, a akcijo lahko izrabite tudi tisti, ki se naročite na brezplačni enomesečni preizkus – le ne pozabite zadevo preklicati, saj boste drugače naslednji mesec morali odšteti 8,99 €.

Za razliko od podobnih servisov tipa PlayStation Plus Extra boste tule Deathloop igrali tudi če vam vmes poteče naročnina. Prime Gaming vam namreč pošlje kodo igre, ki jo nato aktivirate znotraj trgovine Epic Games Store, tam pa jo nato lahko igrate kadarkoli hočete, pa četudi vmes prekličete naročnino na Prime Gaming.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime