Silvestrski program na RTV Slovenija je bil ena velika žalost

Leto 2024 se je šele dobro začelo in že imam za vas prvo kritiko televizijskega dogajanja, ki me je v novo leto pospremilo zehajočega in na pol zaprtih oči. Govorim seveda o silvestrskem programu, ki mu je RTV Slovenija nataknila ime Srečno 2024!, njegov najbolj razburljiv del pa je bil klicaj na koncu njegovega naslova.

Večurni glasbeni program je bil namreč tako dolgočasen, da bi se človek dan po gledanju najraje sprehodil ob mirnem jezeru, se usedel na klopco in si nato zamišljen, z glavo podprto na pest, v brk mrmral: “Mater, to pa je bilo dolgčas”.

Večurno dogajanje je bilo sicer podkrepljeno s celo vrsto prepoznavnih glasbenih gostov, ki pa jih je nekdo zbral na kup, brez kakšne konkretne ideje, kaj bi z njimi dejansko gor počel. Stvar me spomni na organizacijo kakšnih dogodkov, kjer se pod eno streho zbere cela vrsta vplivnežev, za kar se zagoni veliko denarja, nakar ti ljudje tam stojijo, se s kom slikajo in nato nerodno dogodek tudi zapustijo, brez da bi takšno srečanje komurkoli dejansko prineslo neko dodano vrednost.

Skratka, gledali smo v ure zapravljenega potenciala. Gosti so se drug za drugem vrstili kot po tekočem traku, odpeli tistih nekaj svojih najbolj prepoznavnih pesmi, vmes pa točk ni povezoval praktično nihče. No, sicer sta res na odru stala Blaž Švab in Melani Mekicar, ki sta s tem programom naredila tudi epilog svoje oddaje V petek zvečer, a tudi ona dva sta bila videti, kot da sta tam bolj po sili razmer. Melani v bistvu še vedno štejem za eno od najbolj simpatičnih deklet, ki jih imamo na televiziji, a tokrat ji je nekdo na obraz nalepil čist preveč pudra, tako da se je obraz jasno ločil od barve telesa, nisem pa se mogel znebiti občutka, da je morda eden od voditeljev v zaodrju zvrnil kakšen kozarček preveč. V gostinstvu sem delal kar nekaj let in še kako dober mi je znan tisti pogled nekoga, ki te gleda s pol zaprtimi očmi, a še vedno želi delovati trezno.

Na splošno je celotno dogajanje delovalo nizkoproračunsko in na začetku je bilo slišati nekaj problemov z zvokom povezovalcev programa, ki se ju je nekam težko slišalo. Kar je čudno, da stvar ni bila popravljena pred predvajanjem: oddaja Srečno 2024! je bila namreč posneta vnaprej, kar že takoj primeša grenak priokus, saj gledaš reakcije in lažno odštevanje do novega leta. Morda je tudi zaradi tega publika delovala povsem mrtvo in bi bila bolj živa, če bi jim kdo omogočil stanje in morebiten ples – to pikro pripomni tudi uradni članek na MMC, ki se v bistvu bere kot nekakšno bojno poročilo iz dogajanja, novinarju pa v besedilo uspelo vriniti pikro poved: “Četverici so sledili Polkaholiki in Mladi Dolenjci z venčkom uspešnic, ob katerih bi se marsikdo zasukal, če bi bilo le dovolj prostora. Namesto tega so njihove melodije nasmejani ljudje pospremili z ritmičnim ploskanjem in vzkliki.

Zna biti, da bo kdo zdaj rekel, da se pritožujem preveč, a takšni kiksi so jasen pokazatelj, da izvedba dogodka oziroma oddaje ni imela dovolj velikega proračuna. Mislite, da je naključje, da pri vsaki epizodi oddaje Slovenija ima talent vse štima? No, ni, saj tam za kamerami stoji gruča ljudi, ki pregleduje vsako trepalnico na odru in če samo ena stvar odstopa od začrtanega, je snemanje prekinjeno, popravljeno in ponovljeno.

Okusi so različni, vendar pa je bilo po mojem skromnem mnenju čisto preveč narodnozabavne glasbe, tisti bolj sveži obrazi pa zaradi poplave vseh nastopajočih preprosto niso imeli časa, da bi zapeli več glasbenih točk. A bolj kot vse to moti dejstvo, da med glasbenimi točkami ni bilo ničesar: morda bi notri vrinil kakšen krajši stand up nastop, kakšno hitro igro med glasbenimi gosti ali pa morda zabavno točko komikov, ki so znali popestriti oddajo V petek zvečer? Nič od tega ni bilo na spregled razen nekih neznanih voditeljev iz RTV oddaj, ki so konstantno govorili neke prispodobe in vse skupaj je bilo naravnost bizarno. Oh, wow, Jasmina Jamnik in Saša Krajnc imata govor? Daj hitro bolj na glas, saj govorita o tem, kako MMC vedno poroča verodostojno, saj želim točno to slišati v svojem silvestrskem programu. Čeprav, moram priznati, da me je nasmejala voditeljica Mojca Mavec, ki je imela na začetku glas nekoga, ki je dan pred snemanjem podoživel kavbojsko avanturo, polno viskija in cigaret brez filtra. In seveda ne smemo pozabiti nato še za hitro prekinitev z oglasi, ki so jih tu želeli voditelji narediti srčkane, a so bili v bistvu samo nadležni.

Mimogrede: ko se že spotikamo ob zadnji teden oddaj leta 2023 na RTV Slovenija – kaj presneto je bila tista obuditev oddaje Poglej in zadeni? Nekdaj znana oddaja je praznovala svojo 25. obletnico, za mikrofon je spet poprijel Stoja Auer, produkcija pa je bila naravnost kriminalna in je spominjala na nekaj, kar bi videl znotraj najbolj zakotne vaše veselice. Nastopajoči sploh niso peli v živo, vmes pa smo dobili še magični trik, ki je bil tako cringe, da mi še danes zateguje usta.

Oddaja Srečno 2024! je bila tako ena od slabših silvestrskih izdaj naše nacionalne televizije in stvar je bila videti, kot da se preprosto nikomur ni dalo oblikovati kvalitetnega programa in je želel samo zadostiti reku “bolje išta nego ništa”. Stvar je tako na koncu, kot že od pamtiveka dalje, rešil Alfi Nipič, ki je zapel svojo tradicionalno pesem Silvestrski poljub, a tudi on ni mogel sprati slabega priokusa same oddaje, zaradi katere se me še danes drži glavobol. Ali pa je to posledica preveč poceni šampanjca, ki ga je ob izteku polnoči v steklenici ostalo preveč in sem ga moral piti na silo.

In tu je moja prispodoba, ki jo namenjam RTV Slovenija, saj je bil ta večer naravnost zaljubljen v takšno obračanje stavkov: manj je več, zato nam ob prehodu na 2025 podelite krajši, boljše zamišljen program, ki bi bil lahko predvajan v živo. Od tiste naše obvezne mesečne naročnine boste že nabrali nekaj gostov, ki jim ne bo odveč večer zares preživeti z gledalci, saj se od njihovega gledanja in poslušanja nenazadnje tudi preživljajo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

90 KOMENTARJI

  1. Glede na to, da je RTV nekaj, kar smo prisiljeni plačevati vsi, bi moralo biti pritoževanja veliko več. Za Poglej in zadeni še nekako razumem, ker gre samo za obujanje spominov in da je bil proračun verjetno zelo omejen. Za RTV pa že gledanost pove svoje. Prispevek bi moral biti prostovoljen.

      • Ta ocena je povsem iz konteksta vzeta. Tako oceno lahko da samo zisti, ki ni programa videl in slišal. Obstaja pa možnost zamenjave z oddajo KAJ DOGAJA, ki pa ni bila ne vem kaj zanimiva.
        Program je bil čudovit in zanimiv za vse, ki so v pričakovanju nečesa novega. Program se je dotaknil vsakega, ki dobro misli in si življenja v miru in slogi.

        • Res je, se strinjam, bilo je za vsakega nekaj in bilo je zabavno…če komu ni bilo všeč, bi pa gledal kaj drugega, saj je na voljo veliko programov…

        • Joj, na katerem planetu pa ste vi spremljali tv program?! Tak dolgcajt, kot je bil na TV Slo, ni za nikamor. In vsako leto isti pevci, isti voditelji, a res nimajo nikogar drugega kot Švaba?! Ki niti dober voditelj ni. Poglejte si enkrat ZDF, tam pa je res žurerska oddaja.

      • Pa se kako drži, tako dolgočasnega silvestrska programa že dolgo ni bilo, sem TV ugasnila že ob 10. h zvecer in prižgala radio Ognjišče in poslušala mlade Tazeice in lepa glasba!

      • Oddaja je bila odlična, raznolika in z veliko nastopajočimi. Pisec članka bi se lahko najprej naučil pravilnega izražanja…tako pa je ostal na nivoju neargumentiranih uličnih govoric.

    • Super je bila, dosti dobre slovenske glasbe za zadnji dan leta. Komur pa ni nilo vsec pa je lahko obrnil kanal ……eni znajo samo kritizirat in nic drugega, gospod je zagotovo vstal iz postelje na desni nogi.

    • Meni je bil program zelo všeč, zelo raznoliko.
      Negativne komentarje dajejo tisti, ki so sami s seboj nezadovoljni in jih na tem svetu ne bi nič osrečilo. Imajo polne riti vsega. Se mi prav smilijo. Srečno 2024

      • Oprosti, da eni kritizirami stvar KI JIH PREKLETO PREVEČ PLAČUJEMO. Če sem nekaj PRISILEJN PLAČEVAT in mi to NI VŠEČ, mislim, da imamo taki pravico to TUDI IZRAZITI!!!

        Program je BIL DOLGČAS. Ne vem kaj ste vi poslušali, samo TA izbiria PESMI, NE SODI na silvestrovo! Zadnjih 30 min. pa prvih 30 min. je odaja še imela neko dobro izbiro, zmes 2h pa je bila totalna KATASTROFA…

  2. resnično je biloooo zelo zanimivo gledati reklame vmes pa kako pesem; glasbo …. reklame, ki so jih prekinjali vsake toliko časa z glasbo

    sramota pa je bila tudi podelitev priznanja (tko mimo grede ansamblu Štirih kovacev)

    morda pa je res, da se je čas Blažu iztekel in bo potrebna sprememba

  3. Ta novinar kaže maloumje glede na to ,da sploh ni razumel koncepta oddaje Poglej in zadeni. Če mu je to bila kmečka veselica potem je najboljše, da ostane v kakšni zakotni lukni in se sploh ne prikaže več! Kar se pa tiče Silvesterske oddaje pa je že rahlo izpeta in bi potrebovali kakšen pogled kako take oddaje delajo v tujini. Je pa res malo denarja malo muzike.

  4. Avtor članka saj ste imeli možnost preklopiti na kakšen drug program, ZAKAJ pa ste gledali tega,če vam ni bil vsec? Če je človek v pravi družbi in mu v ozadju igra glasba iz silvestrske oddaje se lahko tudi ob tej muziki zavrtite, mi smo se!

  5. sem bila v dvorani na koncertu in zelo razočarana!
    Zakaj? Najprej zelo , zelo slaba ureditev odra oz. dvorane, razen res par profesionalnih pevcev, so peli večinoma samo za kamere, na nas gledalce v dvorani so se požvižgali, mi smo bili le statisti za ploskanje, ne pa da bi nam zapeli in ustvarili vzdušje!!
    Seveda ni bilo prave povezave oddaje, nič duhovitega, *važno* pa je bilo seveda tekmovanje med voditeljicami katera bo imela lepšo kreacijo!
    Groza, nikoli več na tako nizkotni koncert!

  6. Nam pa je bila oddaja všeč,ne vem kaj ljudje pričakujejo,niso več z ničemer zadovoljni ker imajo vsega polne riti,pa več ne vejo kaj bi radi…
    Oddaja Poglej in zadeni pa je pač za čase primerna,če bi bila narejena danes bi bila vrhunska v kar ne dvomim.Bravo Stojan in vsi nastopajoči…

    • Eh, Stojan iz naftalina vleče neke ócvale ruže. Če kdo kaj res pomeni oz. je pomenil, pa je na video povezavi. Pa vrag si ga vedi, mogoče mora Stojanu za objavo še kaj stisniti v žep…

  7. izvajalci ,ki v normalnem svetu ,ne bi dobili gaze niti v vaški gostilni.Popolnoma zahojena slovenska vaška scena ,polna fašizma..Zakaj?..Predvsem povzdigovanje macizma,tradicije ,uniformiranosti ,povzdigovanje tradicije..Skratka grozljivo in kdor dela takšno muziko je lahko le Bečki konjusar.

  8. zakon izkušnja v dvorani, ne razumem negativnih komentarjev, ta oddaja, ki se je poslovila iz ekranov bo zelo manjkala v petek zvečer, ljudje bodite bolj pozitivni,…

  9. Bilo je vse kar trenutna glasbena scena lahko ponudi.
    To je to, nekaterim je všeč, drugim pač ne.
    Tudi meni ni všeč, da se vabijo vedno ena in isti pa kaj hočem. Od G.Švaba in lutkice niti nisem pričakoval presežka. Kar se tiče nekega stand-up vložka, pa bolje da ga ni bilo
    Itak trugega ne znajo narediti kot obleči moškega v žensko ta pa naj bi bil ” smešen”.
    klub vsemu smo vsi ki smo bili v družbi tisto noč, zadnje sekunde odštevali z njimi.
    Občutek pa imam, da je avtor tega članka vseved.
    Naj drugo leto organizira novoletno zabavo sam.
    Ne vem kako bo, če očitno sam preživlja Silvester pred TV.
    V dobri družbi je še tako dosaden dogodek lahko prav zanimiv.

  10. ker Imamo obvezni RTV prispevek nekako davščino, morajo seveda ponudit veliko ,veliko več. ko govorite “pa glej kaj druga”. Aja zakaj pa potem plačujem davek RTVju? iTu sploh ni opravičila. Slovenski butalski folk pa nima mnenja. z vsem je zadovoljen. Tako je in pika. Naj reče kdo kaj hoče. Pika.

  11. ta oddaja je bila po mnogih letih dobra za slovenske razmere odlicna. kritizirajo jo lahko samo jansisti ali tisti ki v glavi nimajo prevec rszuma za to. pod prejsnjim direktorjem so bili silvestrski programi, pa jih nihce ni kritizal tako, kot se sedaj kritizira vse, kar se dogaja na rtv. a od teh nihce ne omeni prejsnjega direktorja ki bi morsl v zspor ker je rtv vodil kot zelo slab gospodar. lahko bi povedali koliko denarja se je preko njegovih poslos steklo tsm kjer se ne bi smelo. a o tem nic. sramota.

  12. Bila sem v dvorani in bilo je lepo vzdušje. Tudi pevci imajo družine, ki so radi tu in tam z njimi doma za praznik. Problem v živo ali ne? Nihče vas ne sili gledat nekaj, kar vam ni všeč.
    Seveda, drugače ne bi imeli kaj za pisat. Eni ste pač sami sebi napoti.‍♀️

  13. jaz sem nezadovoljna z Bozicno oddajo.Boste rekli: ne glej! Toda, Bozic ni le druzinski praznik, kar so vsi lajnasto pripovedovali.Bozic je cas, ko se je rodil Jezus in je praznik vseh kristjanov! Ce clovek verjame ali ne.Voditeljica , ki je naravnost prevec navdušujoca- me mocno moti.Itak vodi vsaki drugi dogodek na RTV.Pri nas je to narobe…mogli bi dati vec voditeljem šanse, kajti morajo tudi priti drugi ljudje na povrsje. Novoletno oddajo nisem gledala, ker že nekaj let ni napredka.Skoda.Res so razlicna mnenja, toda vsako mnenje treba spostovati. Srečno!

  14. Zelo dobra oddaja.
    Po čem nas poznajo ljudje v svetu? Po Avseniku, po narodnozabavni glasbi..
    Poglej in zadeni- bravo, čestitam Stojan Auer. Ali je komu uspelo pripeljat v Slovenijo toliko svetovnih glasbenikov, kot je Auerju (pred 25.leti)? Žal, nobenemu. Ta oddaja pa je bila samo spomin…
    Sramota pa je res bila oddaja po polnoči…ampak ni bilo težko preklopit na drug kanal.
    Srečno, predvsem pa zdravo 2024.

  15. oddaja je bila odlična. če ne bi voditelji informativnega programa to izkoristili za lastno promocijo bi bila še boljša. drugače pa od RTV ne moremo nič pričakovati, če jo vodijo ljudje brez kvalifikacij in brez človeških vrednot.

  16. Tako slabo že ni bilo, kot se sedaj nekaj manipulira z javnim mnenjem, je pa res, da je lani bilo boljše. Že to, da ni bilo kruležov tipa Lovšin, Kaurič in Ivančič je dosti vredno. Vrhunec pa so zame bili Kovači. Pa sem po duši rocker…

    • Ko vidim tega modrijan a kako menca pred kamero kot da ga scat TIŠČI, še mene pritisne. Končno da so to nebulozo v petek zvečer ukinili.. JUHU. Slovenska glasbena scena je še marsikaj drugega kot oberkrajn. Samo če se v najbolj gledanih terminih suče samo to pač ne poznamo nič drugega. Upam na boljše čase.

  17. Silvesterski program na SLO1 je bil vrhunski. Kar se tiče voditeljev Blaža in Melani profesionalno opravila svoje vodenje. Glasbeni gostje pohvale vreden program glasba za vse okuse.
    Glede neg komentarjev imamo pa gumb na dalinjcu kateri je namenjen za menjavo programov.

  18. Mislim da tega Švaba imamo ze poln
    Kufer. Samovšečnež da ga ni pod nebom. Pa še, Modrijani popačili slo.
    Nar. Zab. Muziko. To pravijo tudi
    starejši izvajalci te muzike.

  19. Branko: oddaja je bila idlicna,brez pripomb, sicer bodo nekateri imeli vecno pripombe,drugi bi poslusali samo turbofolk,tretji rock,cetrti….
    za vse okuse nikoli ne bo mozno napraviti take oddaje,je pa pristna slovenska s slovenskimi izvajalci,tudi mlajsimi in novejsimi skladbami,organizatorjem vsaka cast in kapo dol bi rekli,vsem ostalim pa vec srece prihodnjic,lp iz Maribora,

  20. obe oddaji sta bili pod povprečjem ….Silvestrovanje je bilo bolj podobno eni prireditvi s starimi znanci ,nič novega ,nič humorja–dolgočasno,Poglej in zadeni pa …ajoj iz naftalina potegnjen Aver in neko obujanje spominov ,kar je značilno za to vlado ,ki vleče v socializem…vse gre nazaj ,nič naprej

  21. Pravzaprav ne vem, po kakšnem čudežu sem pristal na tej spletni strani in tem čudaškem portalu, vendar: Po 68 prebranih komentarjih lahko brez zadrege ugotovimo, da ste vi, “gospodine Borise” , ki ste SPISALi to pristransko in zlonamerno kritiko novoletne oddaje, po domače “popušili”. Le nekaj topoglavih komentatorjev, ki so bili za silvestrovo očitno pijani kakor vi, jo kritizira. Pa dejansko niti ne oddaje same, ampak kar nekaj na pamet, samo da se udriha čez RTV in čez posameznike, ki vam/jim očitno niso všeč. Pač zato, ker lahko, ker je zdaj dovoljeno, prej, še predlani npr. pa ni bilo…kajne?! Novoletno oddajo RTV SLO opisujete tako žaljivo in primitivno, s čimer dejansko kažete, da ste sami nepismeno in domišljavo teslo, ki misli, da je svet ustvarjen zato, da lahko takšni kot ste sami, serjete po njem. Vsekakor bi bilo za vas (in za nas!) bolje, če bi ostali natakar v tisti beznici, ki jo sami omenjate. Vaše bluzenje je očitno posledica nalivanja s poceni penino, ki ste jo kot sami pravite, pili za drugimi… kar je pač ostalo nepopitega v napol praznih steklenicah. V življenju sem videl veliko podobnih bednih pijančkov, ko so se prerivali za tujimi nepopitimi ostanki… Vsekakor bolj sodite v ustanovo za odvajanje, kako pa za tipkovnico! Nekaj tisoč veselih in očitno zelo zadovoljnih gledalcev v mariborski dvorani Tabor so za vas torej navadni bedaki, brez posluha in brez smisla za humor, ali kaj?! In nekaj tisoč, morda deset tisoč nas, zadovoljnih gledalcev i. programa, ki menimo, da je bila letošnja oddaja, za razliko od prejšnjih let, zelo dobra, smo za vas…kaj?! Pomanjkljivost svobode in demokracije je v tem, da lahko vsako teslo nekaznovano opleta z jezikom in se dela strokovnjaka v stvareh, o katerih pravzaprav pojma nima! Kakorkoli, želim vam v prihodnosti še enega Janeza, da mu boste lahko lezli v taza… no, že kam!

    • Ko začnete vmešavat politiko se pokaže vaš realni obraz, da nimate vi pojma. Glejte VSI smo PRISILJENI plačevat RTV. Če smo nekaj PRISILJENI in v to gre OGROMNO denarja (130+ miljonov letno in so nekako v minusu s tem da PRO PLUS naredi 80+ miljonov prometa pa so 10 miljonov v plusu?) nekateri pač ŽELIMO boljši program, DA JE NAŠ DENAR UPRAVIČEN.

      KER TO VSI PLAČUJEMO, IMAMO VSI PRAVICO POKRITIZIRATI!!!

      Je pa res, da če so ti valčki všeč, ti je program pomoje bil ok, še predvsem ker so jih več kot 2 uri v eno vrteli. Tudi v dvorani se je videlo, da ni nobene prave energije in večina jih je ploskalo iz vljudnosti in ne iz tega kako so bili navdušeni, razen od 23:20 ure naprej, ko so začeli na hoditi razni Maraaya, Plestenjak in drugi, ki so pač imeli malo bolj živahne pesmi, se je energija za 180 obrnila.

      Saj se strinjam, da bi članek lahko bil boljše napisan in določene probleme res slabo izpostavi ampak ima pa point. Jebenti, še kmečke čage imajo dan danes boljši oder in program.

      Enih par pripomb iz moje strani:
      – Voditelja sta bila brez energije, njuno delo je povezovanje oddaje in to delo sta zelo slabo opravljala oz. jima organizator ni pustil
      – Izbira glasbe je bila katastrofalna. Razni nastopajoči imajo bolj živahne pesmi ampak z nekim razlogom je organizator želel imeti v 1 isti počasni in zaspani stil. Silvesterski program bi moral biti:
      – ljudje se zbirajo, začnimo z malo energetične glasbe, da pritegnemo ljudi not (ta del je bil dober, Vunjak je bil prava izbira)
      – Ljudje začnejo večerjat, dajte kak vic povedat, kaki posnetek pripravite, da se spominmo kaj je bilo leto 2023 itd. Tukaj tudi lahko daš kako počasno glasbo.
      – Ljudje so se najdeli, ura še vedno ni 22, dajmo tukaj te počasne valčke a bolj ko se bližamo 22 uri bolj moramo začeti polnit ljudi z energijo. Kot je več kdo izpostavil, je to program ki ga imaš v ozadju in da vzburi energijo v ljudeh. Žal to jim ni uspelo
      – Evo, zadnjih 30 min. leta, tukaj pa potem prava žurka, velika znana imena itd. – Ta del jim je ponovno uspel.
      – Preveč kazanja nekih naključnih novinarjev in voditeljev kot da so zvezde tisočletja
      – PREVEČ OGLASOV, ok nekateri bi lahko rekli, da je to odmor ampak za javni TV, KI GA PLAČUJEMO, se toliko oglasov ne spodobi. Dajte pol raje kak posnetek pripraviti pa ga zavrtite med tem časom…

    • Stanko za vašo vednost, ko gledate komenatrje:

      1. pravilo človekške psihologije: Če se z nečim strinjaš boš zadevo pustil pri miru, če ti pa nekaj ni všeč pa boš to želel izpostaviti.

      Torej, če ne razumete, je popolnoma logično, da je več komentarjev, ki branijo zadevo kot pa kritizirajo in to ni noben indikator, da ima večina ljudi tako menje kot komentatorji. In po vaši logiki, recimo, da si je objavo ogledalo 50000 ljudi, kar pomeni, da je 50 komentarjev, ki branijo izredno malo in ste vi tisti, ki ste “popušili”

  22. Meni je bila oddaja zelo všeč, kdor je gledal V petek zvecer, je vedel kaj lahko pričakuje in niso razočarali…Blaž gre morda komu ba živce, brez njega pa teh oddaj ne bi bilo…kot še marsičesa ne…Hvala bogu, da imamo skoraj vsi po 100 programov in nemogoče, da bi ne našli kaj zase:-)

  23. ne morem drugo reč kot katastrofa.mislil sem da se poslavljamo od leta 1980!Videli smo starce ki so prepevali stare 1000x zlajnane pesmi. eni nočejo razumet da jih je čas povozil in naj se skrijejo da jih nihče ne bo videl. Da o švabu in Mekicar ne govorim totalna zguba oba sta za v pokoj.

  24. Uf koliko komentarjev pod tem clankom. Ni slabe reklame .
    Sam sicer nisem gledal , zato ne morem dati ocene sem pa od starejsih vecinoma slisal dobre besede glede te oddaje.
    Mimogrede, ce baje primerjamo z oddajo nacionalne HTV (sosednja drzava), nimamo kaj ocitati .

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime