Epic Games danes podarja igro A Plague Tale: Innocence

Prazničnega obdarovanja iz strani trgovine Epic Games Store kar noče biti konec, pa čeprav smo zdaj že pošteno zakorakali v leto 2024 in so nekateri že začeli podirati božična drevesca. Podarjenih je bilo kup zanimivih naslovov in čeprav vsi niso bili visokoproračunski, so bili vseeno vredni prevzema za morebitno kasnejše igranje.

Današnja brezplačna dobrota sliši na ime A Plague Tale: Innocence, ki jo je razvijalec Asobo Studio izdal leta 2019 in nas takrat presenetil, saj v bistvu nihče ni pričakoval da bomo dobili zanimivo poved o bratu in sestri, ki se morata prebijati skozi srednjeveško Evropo, zraven pa se otepati kupa podgan, ki so čepele v praktično vsakem temačnem kotičku. Podgane niso predstavljale nevarnosti samo nam, ampak tudi sovražnim stražarjem in nekaj presneto umazanega je bilo na temu, ko nič hudega slutečega vojaku od daleč ugasnil baklo, nakar je ubožec podlegel valu črnih bitij, poln ostrih krempljev in zobovja.

Asobo Studio je nato leta 2022 spočel nadaljevanje Requiem, ki je ohranil prvine originala in te še dodatno razširil in v bistvu sta obe igri kot nekakšen paket, ki povesta zgodbo z zadovoljivim koncem, ki pa še vedno pušča vrata odprta za morebitni tretji del, ki zaenkrat (še) ni bil napovedan.

A Plague Tale: Innocence je namenjen predvsem tistim, ki imate v svojih igrah radi temačno atmosfero, ki jo prekinjajo redki žarki upanja in uganke, ki niso nekaj tako naprednega kot v starošolskih pustolovščinah, a vseeno zahtevajo nekaj razmišljanja. Dodajte k vsemu temu še dobro glasovno podajanje in imate zadevo, ki vas bo zaposlila kar za nekaj ur.

Igra je za prevzem brezplačna samo danes, 4. januarja in to do 17.00. Izmaknete jo lahko tule in ne bodite presenečeni, če jo v knjižnici že imate, saj je Epic Games tole igro že enkrat podaril.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime