Game Pass ta mesec dobiva igre kot so Assassin’s Creed Valhalla in Resident Evil 2

Microsoft je leto 2024 začel vzpodbudno in za svoj servis Game Pass včeraj napovedal lep nabor novih naslovov, ki morda res niso najnovejši, a so kvalitetni in med njimi se bo zagotovo znašel kakšen biser, ki ga vaše roke do sedaj niso poprijele.

Prvoosebna grozljivka Close to the Sun je zdaj že na voljo za igranje in čeprav ima zadeva dokaj originalno idejo alternativne zgodovine leta 1897, ta štiri leta stari naslov ob izidu ni požel najvišjih ocen. Stvar je označena za povprečno, a ljubitelji grozljivk smo že navajeni podoživljati igre in filme, ki imajo nizke ocene, saj smo vse tiste res kvalitetne zadeve pogledali že vsaj desetkrat.

Še danes na Game Pass prispe tudi večigralska streljanka Hell Let Loose, ki se dogaja v obdobju 2. svetovne vojne in nam od blizu pokaže, kako uničujoče so bile takrat eksplozije bombnikov, saj se ob vsakem poku trese vse okoli vas.

Ljubitelji vikinške zgodovine boste veseli 9. januarja, saj takrat na platformo prispe igra Assassin’s Creed Valhalla, istega dne pa se bo moč poigrati s prisrčno avanturo Figment. Nato 11. januarja sledita dve novi igri: športni Super Mega Baseball 4 in preživetvena igra We Happy Few, ki je na Game Passu že bila, a je bila kasneje umaknjena, zdaj pa se na servis zopet vrača.

Ponudbo osmih novih iger 16. januarja zaključujeta naslova Those Who Remain in odlična grozljivka Resident Evil 2, ki jo osebno še vedno tretiram kot eno od najboljših predelav zadnjih let in jo postavljam pred druge odličnice tipa Resident Evil 4 in Dead Space.

Vse niso samo dobre novice, saj bo Game Pass v januarju nekaj naslovov tudi izgubil. Že jutri, 5. januarja, se iz ponudbe umika GTA 5, 15. januarja pa se izteče pogodba za igre Garden Story, MotoGP 22, Persona 4 Golden in Persona 3 Portable.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime