Epicovo božično obdarovanje se zaključuje z igro Marvel’s Guardians of the Galaxy

Praznično obdarovanje trgovine Epic Games Store se zaključuje in zadnja igra na razburljivem seznamu, ki se je posodabljal vsak dan, je presenetljivo dober Marvel’s Guardians of the Galaxy, ki ga je razvijalec in založnik izdal leta 2021 in nam pokazal, da zna še kdo delati dobre igralne izkušnje znotraj superjunaškega vesolja Marvel kot pa samo Insomniac Games s svojimi Spider-Man stvaritvami.

Da bo Eidos-Montréal pričaral dobro igralno izkušnjo spet ni bilo tako veliko presenečenje, saj nam je ta ustvarjalec v preteklosti dostavil mojstrovine kot so dvojec novejših Deus Ex iger, vseeno pa tako dobro režirane enoigralske izkušnje od izdelka po licenci nismo pričakovali. Guardians of the Galaxy na kup zbere posadko, ki jo poznamo iz stripov in filmov, tem pa poveljuje Star-Lord, ki ima od streljanja vesoljskih grdavžev raje samo še dostavljanje ciničnih enovrstičnih in sukanje glasbe na svojem Walk-Manu. Zgodba je sicer povsem drugačna od tiste, ki jo srečamo v filmih in nihče ni želel odšteti denarcev za digitalno preslikavo obraza Chrisa Pratta.

Vendar pa je igri kljub temu uspelo dostaviti zanimivo kampanjo, ki v obseg traja dobrih ducat ur, vsebuje odlično glasovno podajanje in zna mestoma spomniti na nekakšnega mutanta iger Mass Effect in Gears of War.

In zdaj vas vsa ta zabava stane točno 0 € – vse kar morate narediti je da obiščete sledečo povezavo in si tam stvar prenesete v svojo knjižnico, kjer jo boste lahko obdržali za vedno. Za razliko od prejšnjih iger imate tule časa za prevzem malce več, saj lahko igro aktivirate vse do 10. januarja, nakar bo ponudbo brezplačnic zamenjala prisrčna indie igra Sail Forth.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime