PlayStation Plus Extra vam ta mesec prinaša igri Tiny Tina’ Wonderlands in Resident Evil 2

Januarska ponudba za vse tiste, ki si lastite naročnino na stopnji PlayStation Plus Extra ali Premium bo obilna, čeprav v roke ne bomo dobili kakšnega res novega naslova iz 2023. Je pa na seznamu vseeno najti nekaj kvalitetne zabave, ki v navadni prodaji še vedno dosegajo polne cene, tako da so lepa popestritev naročniškega servisa.

Tole novico bomo izkoristili tudi za promocijo spletne strani Cyberpiggy Slovenija, ki dejansko trži slovenske PlayStation darilne kartice v obliki digitalnih kod katere lahko nato izkoristite za nakup iger ali pa naročnine PlayStation Plis.

V ponudbi oči najbolj pritegne RPG streljanka Tiny Tina’s Wonderlands iz leta 2022, ki je zasnovana na seriji Borderlands in k igralni formuli doda fantazijske elemente. Gre za dobro kampanjo, ki vsebuje kar nekaj humorja in odličnega glasovnega podajanja – glavnemu zlobcu je glas posodil Will Arnett in pri igranju sem imel zato neprestano občutek, da poslušam BoJacka Horsemana. Igra je na voljo na konzolah PlayStation 4 in 5 – slednja seveda profitira od višjih sličic na sekundo in večje ločljivosti.

Seznam januarske ponudbe PlayStation Plus Extra vključuje tudi predelavo igre Resident Evil 2, ki je izšla leta 2019 in je zdaj po mojih kalkulacijah stara že 5 let. Neverjetno, kako hitro čas beži, saj je Resident Evil 2 še vedno ena najboljših grozljivk kar jih pomnim in jo po občutku srhljivosti ni presegel niti Resident Evil 4.

Dobrote se tu ne končajo, saj lastniki Extra naročnine dobivate še znanstveno-fantastični Hardspace: Shipbreaker, ki je na voljo samo za konzolo PlayStation 5, nekaj zabave za najmlajše znotraj igre Lego City Undercover in preganjanja po odprtem svetu v igri Just Cause 3. Tu je tudi vampirski Vampire: The Masquerade – Swansong, navdušenci nad deskami s koleščki pa boste veseli igre Session: Skate Sim.

Tudi naročniki servisa PlayStation Plus Premiuma boste ta mesec dobili nekaj novosti: akcijski RPG Secret of Mana in predelavo Legend of Mana, pretepači pa se boste lahko poigrali znotraj igre Street Fighter: 30th Anniversary Collection.

Poln seznam naslovov najdete na PlayStation blogu, igre pa bodo na voljo od 16. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime