Igra Suicide Squad je že pred izidom videti kot eno veliko razočaranje

Soditi knjigo po platnici je odsvetovano početje, vendar pa se tega pri prihajajoči igri Suicide Squad: Kill The Justice League preprosto ne moremo izogniti. Stvar je bila namreč videti že pri prvi predstavitvi obupno, jeza igralcev pa je bila tolikšna, da je založnik Warner Bros. izid zamaknil za kar nekaj mesecev, a ti so očitno šli samo v poliranje obstoječega izdelka, ki je bil že tako podpovprečen.

Nekateri novinarji so pred časom dobili dostop do zgodnje verzije igre, tako da so lahko sami preizkusili nekaj uvodnih misij in vtisi so mešani. No, če se prebijemo skozi olepšan tekst in iz teh predogledov potegnemo bistvo, se to bere takole: Suicide Squad: Kill The Justice League je igra, ki nima za pokazati ničesar originalnega, njena struktura misij je boleče zastarela in več kot očitno je založnik prepričan, da bodo igralci zapravili ogromne količine denarja za mikrotransakcije, ki jih je tu ogromno.

Vtisi iz spletnih strani IGN in Gamespot predstavijo katastrofalno stanje tega naslova, kjer se v bistvu selite med lokacijami, streljate v nasprotnike, ki praktično ne poznajo raznovrstnosti, vmes pa se boste ukvarjali z boleče arhaičnimi misijami, kot je branjenje določenih točk pred valovi nasprotnikov. Četverica junakov se igra praktično enako in morda znajo nekaj zabave ven potegniti tisti, ki se bodo v to igro spravili preko sodelovalnega večigralskega načina.

Neverjetno nagnusen je tudi uporabniški vmesnik, ki vam na ekran izriše toliko informacij, da dejansko ne vidiš tarče, ki bi jo moral streljati. Poleg tega vaši spremljevalci neprestano nekaj čvekajo in zgodijo se trenutki, ko govorijo drug čez drugega in če to sparimo z vizualnim kaosom, ki vlada na ekranu potem dobimo hitro recept za bolečo migreno. V enem momentu se iz neba spusti čisto pravi leteči avtobus, ki je praktično ukraden iz igre Fortnite, kar vam da vpogled v nivo ustvarjalnosti te igre.

Warner Bros. je predčasno testiranje ponudil tudi nekaterim igralcem in tem je bilo pred kratkim dovoljeno podeliti svoje vtise. Na forumu ResetEra so mnenja vse prej kot pozitivna, saj so praktično vsi popljuvali igro in zraven pripisali, da niti približno ne nameravajo zadeve kupiti ob izidu. Edino pozitivno mnenje se tiče vmesnih sekvenc, ki so dobro režirane in dejansko smešne, vendar pa je to slaba tolažba, če je igralna formula povsem neprivlačna.

Kar je najbolj žalostno pri vsemu temu je dejstvo, da je naslov razvil studio Rocksteady, ki smo ga leta nazaj postavljali med najbolj elitna imena igričarske industrije. Prav Rocksteady je razvil trojico legendarnih Batman Arkham iger, a njihov zadnji naslov je izšel leta 2015, nakar so očitno skoraj desetletje v pisarne prihajali samo na malico, dokler jim ni Warner Bros. zakuril ognja pod ritjo, nakar so nekako izcimili tale izdelek, ki mu že zdaj napovedujemo ocene med 5 in 6/10.

Suicide Squad: Kill The Justice League izide 2. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime