Mimovrste ob nakupih nad 20 € ponuja enomesečni preizkus servisa SkyShowtime

Raznoraznih pretočnih servisov je danes toliko, da bi za spremljanje vseh naročnin človek potreboval že eno pošteno Excel razpredelnico, skupni strošek vsega tega pa mesečno nanese kar obilno položnico. Zato je dobro te izkoristiti akcije, ko kakšnega od servisov lahko brezplačno preizkusimo in v takšno partnerstvo sta nedavno stopila trgovina Mimovrste in pretočni servis SkyShowtime.

Slednji je v naših koncih dokaj velika neznanka, saj smo Slovenci bolj zavezani k servisoma HBO Max in Netflix. SkyShowtime pa je pri nas novinec, saj je z obratovanjem pričel šele konec leta 2022, servis pa ne drži nekih ekskluziv, zaradi česar bi ga bilo treba obvezno spremljati.

SkyShowtime ima sicer zanimivo ponudbo in vsebuje stvari, ki jih drugje ni moč spremljati. Gre za povsem ameriški katalog filmov in serij, tako da kakšne domače produkcije tule ne boste našli, seznam vsebine pa se napaja izpod založnikov kot so Peacock, Sky, Showtime, Universal in Paramount, kar nanese kup novejše in tudi starejše vsebine.

Ta pretočni servis je pravi dom za vse tiste, ki bi radi pod eno streho imeli vso vsebino Zvezdnih stez, notri pa najdemo tudi popularne serije kot so Poker Face, Halo, Yellowstone, Tulsa King in razne filmske franšize, kot so Hitri in drzni, Misija: nemogoče in Transformerji.

Servis sicer ni popoln. Predvsem moti kakovost pretočnega videa, ki ne pozna kvalitete 4K in zmore maksimalno ločljivost 1080p, omogočeno pa je istočasno spremljanje na dveh napravah naenkrat. Vsebino lahko gledamo preko brskalnika, televizorjev in telefonov – na slednjih si lahko vsebino tudi začasno prenesemo, če se slučajno znajdemo nekje, kjer ni podatkovne povezave.

Mimovrste do konca januarja 2024 ponuja posebno akcijo, kjer vam vsak nakup, ki preseže mejo 20 €, zraven prinese brezplačen enomesečni preizkus servisa SkyShowtime. Kako stvar deluje si lahko preberete na uradni strani a na kratko stvar stoji takole: po opravljenem nakupu boste prejeli ločeno e-poštno sporočilo s kodo, ki jo nato aktivirate na strani pretočnega servisa, zraven ustvarite račun in tako dobite en mesec brezplačnega gledanja. Pri aktivaciji kode boste vseeno primorani vnesti podatke za veljavno spletno plačilo, a to bo izvedeno samo v primeru, če pred tem ne prekličete naročnine. Za nadaljnje gledanje bo nato treba odšteti 5,99 €, lahko pa si privoščite tudi letno naročnino, ki stane 46,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime