Ubisoft+ naročnina je zdaj razdeljena na dve stopnji

Živimo v svetu naročnin in tudi francoski založnik Ubisoft drži svoj servis, čeprav ta ni tako znan kot Microsoftov Game Pass in Sonyjev PlayStation Plus. Naročnina Ubisoft+ je med nami prisotna že nekaj let, založnik pa je včeraj najavil korenito spremembo glede delovanja te ponudbe, ki je zdaj razdeljena na dve stopnji, vsaka od njih pa ponuja svojo lastno ceno in vrsto dobrin.

Dražja stopnja zdaj nosi naslov Ubisoft+ Premium in vsebuje praktično vse kar je prišlo iz rok tega založnika. To pomeni, da boste v zameno za 17,99 € mesečno dobili dostop do vseh njihovih iger in tudi vseh dodatkov ter DLC-jev, ki so nato naknadno izšli za njihove naslove. To je pri Ubisoftu pomemben dejavnik, saj je ta založnik znan po dobri podpori svojih naslovov, ki še leta po izidu dobivajo novo vsebino in vsi ti dodatki na koncu nanesejo kar veliko denarja. Poleg tega naročniki Premiuma igrajo tudi sveže igre in to na dan njihovega izida – še več v nekaterih primerih lahko na ta način dobite dostop do nekaterih naslovov nekaj dni pred njihovim uradnim izidom.

Ubisoft+ Premium sicer ni poceni – še posebej če ponudbo postavimo ob bok Microsoftovemu servisu Game Pass Ultimate, ki je v dolarski primerjavi celo za dolar cenejši od Ubisoftove ponudbe.

Za tiste z bolj plitvimi žepi je na voljo naročnina Ubisoft+ Classics, ki vam ponudi dostop do več kot 50 iger, a boste morali za igranje dodatkov in DLC-jev te kupiti ločeno. Ponudba vseeno ni šibka, saj dobite dostope do iger tipa Far Cry 6, dvojec South Park iger in nekaj Assassin’s Creed iger, a so pri teh izvzeta novejša poglavja Valhalla in Mirage. No, vzamem nazaj, saj ta ponudba res ni nič preveč posebnega – na uradni strani je obljubljeno 50+ iger, a ko skočiš v dejansko knjižnico jih je naštetih 46. Za 7,99 € je to presneto ubogo, če pa si lastite naročnini PlayStation Plus Extra ali Premium pa je v to že vključen katalog Ubisoft+ Classics, a seveda ta velja samo za konzolo in ne za PC.

Več o razlikah naročnin in zakaj so se Francozi odločili te predrugačiti si lahko preberete na uradnem blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime