Po več kot desetih letih bomo spet dobili eno pošteno teniško igro

Oboževalci tenisa boste kmalu spet prišli na svoj račun, saj je založnik 2K, ki v športnih vodah pridno skrbi za vsakoletno posodabljanje košarkaške serije NBA 2K, zdaj skočil še v svet tenisa, kjer bodo preko igre TopSpin 2K25 obudili serijo iger Top Spin.

Ta je svoj zadnji del dobila leta 2011, ko je izšel Top Spin 4, tega pa je spočel razvijalec 2K Czech, ki je bil za tiste čase vsekakor zanimiva izbira, saj je ta razvijalec naslednik studia Illusion Softworks, ki se je med drugim podpisal pod dvojec iger Mafia.

Kaj točno s sabo prinaša TopSpin 2K25 zaenkrat ni jasno, saj smo dobili samo izjemno kratki dražilnik, ki sicer pokaže v redu grafično podobo in nekaj zamahov z loparji. Založnik 2K je ob napovedi zgolj dodal dejstvo, da bo trenutno tekmovanje Odprtega prvenstva v Avstraliji prisotno tudi v digitalni obliki, a zraven ni zapostavil nobenega datuma izida in kdo bo na tej igri sploh delal, a so se zraven zaobljubili, da bomo kmalu dobili več informacij.

Na voljo je tudi uradna stran, a tudi tam kakšnih bistvenih informacij ven ne boste potegnili, jo je pa dobro spremljati za kakšne prihajajoče posodobitve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime