Napovedan Plants vs. Zombies 3

Originalno igro Plants vs. Zombies iz leta 2009 štejem med eno od najbolj preprostih in hkrati genialnih iger vseh časov in to mnenje z mano deli še cel kup drugih ljudi. Prvo igro se je namreč lahko naučil vsak, ki je imel vsaj kakšno uro časa, igralna formula pa je bila tako privlačna, da nad igranjem nisi obupal vse dokler nisi ugledal konca, vmes pa si užival med lepo stopnjevano težavnostjo in zabavnimi stranskimi liki ter zlikovci.

Žal je založnik EA videl tudi idealnega kandidata za mikrotransakcije, zato so drugi del izdali samo na telefonih in v igranje zapakirali nepregledno količino mini plačil in čeprav je bilo stvar možno igrati tudi brezplačno, si brez vloženih dodatnih evrov hitro bil preplavljen z nemrtvimi zombiji.

EA je nato leta 2019 poskušal igro preseliti v 3D vode preko igre Battle for Neighborville, zdaj pa je pripravljen izdati povsem novo poglavje serije, imenovano Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia. Gre za povratek k originalni formuli, tako da bomo spet morali razporejati streljajoče rastline v vrsto, skrbeti za sončnice in zraven taktično razporejati naše napadalne in defenzivne vrste. Žal bo tudi tretji del na voljo samo za mobilne naprave, tako da bomo spet primorani gledati v mikrotransakcije, bo pa igranje malce bolj raznoliko od prvih dveh delov, saj bomo postavljali neke vrte baze in spremljali neko zabavno zgodbo, ki je bila vedno sestavni del te serije.

Plants vs. Zombies 3 je v bistvu star projekt, saj ga je EA v obliki alfe na trg poskušal poriniti že leta 2020, nakar smo doživeli še dve omejeni izdaji v 2021 in 2022. Tudi tokrat je stvar izšla samo štiri trge in sicer Nizozemsko, Avstralijo, Filipine in Združeno kraljestvo, ostale države po svetu pa naj bi dostop dobile še enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime