Mladi Sheldon naj bi spočel še eno ločeno serijo

Nedavno sem si zopet ogledal serijo Veliki pokovci, ki nas je pred televizorji držala kar 12 sezon in čeprav zadevo na Redditu zaradi nekega razloga nenormalno sovražijo, sem se sam ob njej zabaval ob uvodnih treh sezonah. Scenaristi so si takrat dali duška in spremljali smo gikovski humor, ki me je nekajkrat na glas nasmejal. Žal kvaliteta pri tej seriji ni bila konstanta: ustvarjalci so zaradi nekega razloga dobili idejo, da mora Leonard postati frajer, ki položi vsako žensko, nakar so se vsi poparčkali in stvar je postala tipična komedija, ki je izgubila tisto svojo unikatno identiteto.

Nekateri gledalci pa niti v kasnejših sezonah niso izgubili zanimanja in stvar bi bila verjetno še vedno v produkciji, če se od snemanja ne bi poslovil Jim Parsons, ki je kot Sheldon bil enostavno nezamenljiv. Zato je Chuck Lorre, ki je z Billom Pradyjem spočel to serijo, zagnal povsem novo zadevo z imenom Mladi Sheldon, ta pa se vrne v preteklost in razišče korenine norega fizika, ki je ravno zaradi svoje nenavadnosti marsikomu prirasel k srcu. Marsikdo je pričakoval, da bo Mladi Sheldon trajal kakšno sezono, saj se gre studiu Warner Bros. samo za hiter zaslužek, a serija je presegla pričakovanja: scenarij je bil dejansko kvaliteten, liki pa dovolj privlačni, da bomo šele letos dobili zadnjo, 7. sezono.

A to ne pomeni, da bo univerzuma, ki so ga tako dolgo nazaj započeli Veliki pokovci, kar čez noč konec. Spletna stran Variety poroča, da bo Mladi Sheldon spočel svojo lastno ločeno serijo, ki bo v glavni vlogi postavila Shledonovega brata Georgieja in njegovo izbranko Mandy. Par se je spoznal v 5. sezoni serije in srečanje se je končalo z nosečnostjo, ki pa je imelo eno težavo: Georgie je bil star 17 let, Mandy pa 29. Kljub temu je par srečno zaživel in skoraj celotna 6. sezona se je vrtela okoli njune hčerke Constance Cooper, Chuck Lorre pa je zdaj očitno mnenja, da se da iz njune zgodbe potegniti čisto ločeno serijo.

Lorre in Warner Bros. naj bi bila blizu podpisu pogodbe, igralca Montana Jordan in Emily Osment pa naj bi bila ravno tako sredi pogajanj glede ponovnega nastopa v novi seriji. Georgie in Mandy bosta imela zagotovo burno dogajanje, saj se Georgie pojavi v eni epizodi serije Veliki pokovci, kjer prizna, da sta se z ženo ločila.

To pa hkrati ni edina serija, ki se bo napajala iz izročila Veliki pokovci. Chuck Lorre naj bi namreč delal na še eni ločeni seriji, ki naj bi vsebovala enourne epizode in to s povsem novo zasedbo junakov, vsake toliko pa bi pred ekran stopili veterani originalne serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime