Ena glavnih igralk serije The Boys naredila bizarno lepotno operacijo

Na naši strani navadno ne pišemo člankov glede lepotnih operacij raznih slavnih osebnosti, saj smo s tem samo še korak ločeni od tistih rumenih digitalnih časnikov, ki pod reklamami ponujajo članke tipa “Včasih je bila prisrčna najstniška zvezdnica, ne boste verjeli kakšna je danes!”.

A tokratni zapis je vseeno vreden tipkanja, saj sem zaradi njega postal osebno razočaran in kar malce jezen nad igralko Erin Moriarty, ki je marsikomu k srcu prirasla kot superjunakinja Starlight znotraj serije The Boys.

Erin je bila perfektna izbira za vlogo te superjunakinje, saj ima prisrčen obraz in je enako ljubka tako v trenirki kot v večerni obleki. Kot vzor mladih deklet se je poskušala predstaviti tudi superherojski organizaciji Vought International, a ti so hitro postali mnenja, da bi morala Starlight pokazati malce več oblin in nase zadegati kup ličil in za povrh še umetno lasuljo, saj bo tako tudi bolj privlačna za titanske oglasne panoje.

Skozi tri sezone smo nato gledali nenehno bitko Voughta in Starlight, ki se borita za njen izgled in identiteto, te bitke pa smo lahko gledalci jasno prenesli tudi v resnično življenje, kjer vas preko Instagramu skoraj vedno pozdravljajo samo lepotci in lepotice, ki so za povrh še okrancljani s filtri, tako da jih sploh ne moreš več ločiti od podob, ki jih je ustvarila umetna inteligenca. Serija The Boys je tako postala tudi kritika sodobne družbe, kar je za že tako dobro serijo, ki jo odlikujejo tudi odlični igralci in zanimiv scenarij, samo še dodatni bonus.

Zato je toliko večje razočaranje, da je igralka Erin Moriarty čez noč dobila idejo, da njen obraz nujno potrebuje lepotni poseg. Stvar sem najprej zasledil na Facebooku in primerjavo njenega starega in novega obraza pripisal k lažnim novicam, zato sem skočil še na igralkin uradni Instagram profil, kjer pa so bile moje zle slutnje samo potrjene.

Tole ni nek manjši lepotni poseg, ampak konkretna rekonstrukcija obraza, ki je tako obširna, da je nova Erin praktično neprepoznavna. Da je nekaj na njej drugače so pozorni gledalci opazili že v napovedniku za 4. sezono serije The Boys, a tam Starlight vidimo v samo dveh kratkih kadrih, na bolj razločnih slikah pa lahko vidimo, da si je Erin povečala ustnice in predelala nos, končni rezultat pa je njen instantno prepoznavni obraz spremenil v nekaj, kar je izgubilo vso identiteto. Skratka, povsem nepotreben poseg igralke, ki bo letos dopolnila svoje 30. leto.

Serija The Boys svojo 4. sezono dobiva enkrat letos, že nekaj časa pa si lahko ogledate tudi ločeno serijo Gen V – obe sta na voljo preko pretočnega servisa Amazon Prime Video.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime