Tale nova Princess Peach igra je videti presneto zabavno

Založnik in razvijalec Nintendo ima morda resda trenutno na trgu hudo zastarano konzolo Nintendo Switch, a prav neverjetno je koliko so iz nje v vseh teh letih potegnili ven in čeprav naj bi v 2024 končno napovedali naslednika, originalna škatlica še vedno ni pokazala vseh svojih adutov. Nintendo nam je že lani predstavil prvi napovednik za igro Princess Peach: Showtime!, včeraj pa smo dobili nov video, ki lepo nakaže, da bo tole spet eden od bolj originalnih naslovov izpod Nintendove ponudbe.

Princess Peach je bila včasih zgolj nedolžna princesa, ki ni počela drugega kot pa čakala, da jo iz zlobnih krempljev Bowserja vedno znova rešuje italijanski vodovodar Mario. A tudi ta zlatolaska se je skozi leta spremenila in v risanem filmu Brata Super Mario smo lahko videli, da zna Peach prav dobro poskrbeti zase in da ne potrebuje res nobenega rešitelja.

Zdaj se bo princeska transformirala, in to dobesedno, tudi znotraj igre Princess Peach: Showtime!, kjer teater Sparkle Theatre napade zlobna čarovnica, stvari pa lahko razreši samo Peach in sicer preko preoblačenja v različne like, vsak od teh pa bo s sabo prinesel unikatno igralno formulo.

Swordfighter Peach se bo pretepala z mečem, Kung Fu Peach bo vihtela pesti, medtem ko bo Patissier Peach pekla čudovite torte, zraven pa bomo dobili nadzor še nad Detective Peach, ki bo preko povečevalnega stekla iskala sledi. Tu bo še Ninja Peach, ki se bo lotila prikritega smukanja okoli nasprotnikov in Cowgirl Peach, ki bo lahko jahala konja in vihtela vrv z zanko.

Stopnje so videti izjemno raznolike, pisane in presneto zabavne, zato niti ni čudno, da je tole ena od bolj pričakovanih iger letošnjika.

Princess Peach: Showtime! izide 22. marca, Nintendo pa bo zraven spočel posebne Joy-Con kontrolerje, ki bodo zaviti v roza barvo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime