Viralnež, ki je pred kamero rinil vilice v toasterje, za 1 mesec odstranjen iz Twitcha

Avstralski streamer Boggles je pretočnemu svetu že dolgo znan po svojih kontroverznih prenosih v živo. Lani se je denimo sprehajal po igričarskem dogodku Dreamhack Melbourne, tam pa je prisotne šprical z dezodorantom, češ da so vsi igralci potrebni prhe ali nečesa, kar bi zamaskiralo njihov smrad.

A do tiste prave slave je prišel kar doma, preko svoje sobne kamere, saj je očitno vedno zabavno gledati nekoga, ki se za naročnike in oglede praktično ubije. Boggles se je tako posnel med “eksperimentom”, kjer v živi toaster porine vilico, nakar se je zgodila eksplozija, streamerja pa je odneslo nekaj metrov nazaj.

Spletna stran Kotaku poroča, da je posnetek lažen in vnaprej zrežiran, tako da eksplozija ni resnična, nekdo pa je za občutek realizma kmalu po eksploziji še izključil prenos v živo, tako da gledalec res dobi občutek, da je eksperiment ušel kontroli. Kljub temu, da stvar ni resnična, rinjenje vilice v toaster ni priporočljivo in kratka seansa na Googlu nam pove, da vas zna ob takšnem početju zares usekati elektrika, če ste tako nespametni, da vilico rinete v toaster, ki je dejansko priključen na elektriko in je ravno sredi obratovanja.

Z Bogglesom je bilo vse v redu, saj se je po viralnem prvem posnetku hitro vrnil na Twitch in pripravil enak eksperiment z dvema toasterjema, saj naj bi se ta dva med sabo preklicala. Zopet ga je odneslo čez celo sobo, za bonus pa so lahko gledalci videli, kako si je ponečedil hlače.

Twitchu pa njegovo početje ni bilo preveč všeč in zaradi vseh pritožb in kršenja zakonika glede povzročanja fizičnih poškodb samemu sebi so bili njegovi videi odstranjeni, Boggles pa je bil za mesec dni odstranjen iz platforme.

Streamer sicer pravi, da je bila odstranitev neupravičena in posledica napake, do svoje vrnitve pa bo nadaljnje prenose v živo opravljal preko Kicka. Svoje posnetke je medtem preselil na YouTube, kjer lahko že najdemo njegov nov podvig in ta je, uganili ste, eksperiment s tremi toasterji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime