Legendarni Anthony Hopkins nastopa v novem filmu One Life

Igralec Anthony Hopkins jih danes šteje že 86, vendar pa je njegova želja po snemanju filmov še vedno prisotna, zato se kar noče spraviti v pokoj. Svoj igralski talent bo zdaj posodil v filmu One Life, ki bo posnet po knjigi If It’s Not Impossible… The Life of Sir Nicholas Winton, ta pa nas postavi v december leta 1938 sredi Prage in takrat je v Evropi že močno dišalo po vojni, ki jo je nato sprožila nacistična Nemčija.

Hopkins bo nastopil v vlogi Nicholasa Wintona, ki so mu mnogi nataknili vzdevek Nicky, zgodba pa bo sledila resničnim dogodkom njegovega življenja, ki so mu prislužili naziv “britanski Schindler”, saj je preko pogumnih dejanj takrat v Čehoslovaški rešil okoli 600 židovskih otrok, preden so se do njih dokopale roke zavojevalcev. Žal pa je tudi on bi samo smrtnik in rešiti ni mogel vseh in ti ostanki preteklosti so ga mučili celo življenje. BBC nato spočne oddajo That’s Life!, ki Nicholasa ponovno združi s tistimi, ki mu jih je le uspelo rešiti, to pa ga končno spodbudi, da se spopade s krivdo, ki jo je čutil vsa ta leta.

Hopkins bo nastopil v vlogi ostarelega Nicholasa, film One Life pa bo skočil tudi v njegovo preteklost, tako da bomo od blizu videli depresivno dobo leta 1938, kjer bo mlajšo verzijo Nicholasa odigral Johnny Flynn.

One Life bomo lahko v kinih spremljali od 15. marca dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime