Prihaja nova Five Nights at Freddy’s igra, ki pa se bo tokrat igrala malce drugače

Malokdo je lahko predvideval, da bo mala indie grozljivka Five Nights at Freddy’s iz leta 2014 spočela celo poplavo iger iz te franšize. Človek bi mislil, da se bodo ljudje po vseh teh izdanih igrah že naveličali animatronskih lutk, a temu ni tako, saj je Five Nights at Freddy’s še danes hudo popularen in je skočil celo v filmske vode in čeprav je film iz strani kritike prejel negativne ocene, to ni preprečilo visoke gledanosti, zaradi česar se dela tudi na nadaljevanju.

Franšiza nadaljuje svoj pohod tudi znotraj igričarskega sveta in nekaj časa nazaj je ven predčasno izšel napovednik za povsem novo igro Five Nights at Freddy’s: Into The Pit na kateri dela razvijalec Mega Cat Studios.

Za razliko od prejšnjih iger se bo Into the Pit odvijal iz strani gledanega pogleda, v vlogi neznanega protagonista pa bomo raziskovali zapuščeno restavracijo, ki so jo poselile demonsko obsedene lutke. Čeprav pikslasta grafična podoba morda ni videti najbolj moderno pa bo še vedno znala izdaviti tisti občutek groze in izoliranosti po katerih je znana ta franšiza. Med igranjem se bo treba tako previdno seliti med sobanami, včasih pa se bo treba tudi kam skriti, seveda pa bomo med vsem tem početjem skakali od groze, saj se tudi ta naslov ne namerava posloviti od svojega prijema strašenja preko “jump scarov”.

Igra Five Nights at Freddy’s: Into The Pit bo najverjetneje sledila knjižnim predlogam treh kratkih zgodb iz serije Fazbear Frights, datum izida pa še ni znan, čeprav bi bilo logično, da igra izide 8. avgusta letos, saj bo takrat preteklo točno 10 let od izdaje prve igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime