Oče franšize BioShock za svoj novi projekt Judas pokazal prvi napovednik, ki je seveda močno podoben BioShocku

V igričarskih krogih je ime Ken Levine spoštovano in ima dovolj veliko prepoznavnost, da mu je založnik 2K omogočil nekaj, kar iz njegove strani vajeni: visok proračun in široko časovnico za ustvarjanje nove igre Judas.

Ken Levine je najbolj prepoznaven po seriji iger BioShock, ki jih je spočel kot vodja studia Irrational Games, nakar se je odločil delati na manjših, bolj fokusiranih projektih, zato je leta 2017 ustanovil studio Ghost Story Games, 2K pa je Irrational takrat zaprl.

Kevin tako že dolgih 7 let pili svoj naslednji izdelek, ki mu je nataknil ime Judas, zdaj pa se je končno zanj odločil pokazati prvi napovednik. In čeprav Judas vsekakor nosi nekaj posebnosti je jasno tudi tole, da bi tole lahko enostavno bil nov del franšize BioShock, zato je bilo zapiranje Irrationala povsem nepotrebno in morda bi leta nazaj vsi ti ljudje lahko obdržali službe, Judas pa bi izšel v nekem normalnem razvojnem času.

A stvari so se obrnile kakor so se in zdaj lahko gledamo v dražilnik za igro, kjer se sprehodimo skozi različne, znanstveno-fantastično obarvane stopnje, se borimo proti manjšim in večjim robotom, vmes pa z eno roko streljamo, medtem ko z drugo prožimo posebne moči, ki so videti kot direktna kopija plazmidov iz BioShocka. V bistvu sem pri ogledu dražilnika dobil asociacije na igro Deathloop, saj je akcija nekako enako hitra, štorija pa se tudi ukvarja s skupino zlobnežev “Big Three”, ki jih bo očitno treba premagati, da bomo “popravili tisto, kar smo pokvarili”.

Kljub sedmim letom razvoja Judas še vedno nima niti približnega datuma izida, si pa lahko igro na Steamu dodate pod seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime