Tista zanič grozljivka Winnie the Pooh dobiva nadaljevanje in tule je prvi napovednik

Ko je letos pošla licenca za originalno podobo Mikija Miške se je tako rodilo cel kup projektov, ki so ali pa bodo poskušali nekaj zaslužiti na račun slavnega imena, pri tem pa se ustvarjalcem več ni treba bati, da jih bo od kje udarila tožba Disneyja. In zaradi nekega razloga so prav vsi ti projekti grozljivke, kar že takoj nakaže na kakovost projekta, saj avtorji nimajo niti toliko ustvarjalnosti, da bi maskoto preselili na kakšen drug žanr.

Enako se je zgodilo tudi v primeru medvedka Pu-ja, ki je lani ravno tako stopil v javno domeno, zaradi česar se je nato rodil film Winnie the Pooh: Blood and Honey. Gre za grozljivko z nizkim proračunom in nikakršnim občutkom za grajenje atmosfere, zaradi česar se na spletni strani IMDb ponaša s katastrofalno oceno 2,9/10. A režiser Rhys Frake-Waterfield se požvižga na te slabe ocene, zato je hitro napovedal delo na drugem delu Winnie the Pooh: Blood and Honey 2, ki je zdaj dobil tudi prvi uradni napovednik.

Drugi del je videti praktično enako kot original, čeprav naj bi vseboval precej večji proračun. Za razliko od originala se bo zdaj klanju pridružil tudi lik Tiggerja, ki je v javno domeno stopil januarja letos, zaradi česar ga režiser v prejšnjem delu ni smel uporabiti. Tigger naj bi bil od druščine, ki jo bodo sestavljali še Owl, Pooh in Piglet najbolj nasilen, saj svoje žrtve rad tudi muči. V bistvu človek že malce težko loči med maskama Poohja in Tiggerja, saj sta si zelo podobni in stavimo, da bodo gledalci zaradi vse teme lika pogosto zamešali med sabo.

Zgodba pravi, da se je ekipa naveličala bivanja v gozdu, zato so se spravili proti mestu Ashdown, kjer bodo poskušali za vedno odpraviti Christopherja Robina. Njihov pohod bo zahteval veliko žrtev, ki se jih bodo lotili preko raznoraznih orožij: v enem kadru vidimo medvedjo past na verigi, ki jo nato nekdo vrže na glavo plesalca in jo ubožcu krvavo a elegantno odtrga.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 zaenkrat še nima datuma izida, najprej pa bo na voljo znotraj kinodvoran, a imamo bolj malo upanja, da se bo izrisal tudi na velikih platnih slovenskih kinematografov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime