Epic Games podarja unikatno anime grozljivko Doki Doki Literature Club

Veterani žanra igričarskega žanra grozljivk, ki ste preigrali vse klasike ste se zagotovo že kdaj znašli v situaciji, ko vam je preprosto zmanjkalo stvari za preigravanje, zato ste začeli iskati izdelke tudi znotraj kategorij, ki vas običajno ne bi zanimale. Anime bolj redko parimo s kakšnimi grozljivkami, a tudi na tem mestu obstajajo izjeme in v tem pogledu na že vse od leta 2017 straši unikaten naslov Doki Doki Literature Club, ki bi samo s svojo naslovnico marsikoga lahko pretental, da je tole čisto običajna in pisana anime avantura, kjer se ukvarjamo s srednješolskim življenjem japonskih dijakov.

In stvar se nekako tako tudi začne, saj nastopamo v vlogi študenta, ki lahko flirta z ostalimi člani knjižnega kluba Doki Doki, nakar se nenadoma začnejo stvari obračati na bolj temačno stran, razvijalec Team Salvato pa je ta preobrat stopnjeval mojstrsko, tako da igralec med nedolžnim preigravanjem počasi čuti, da je nekaj čedalje bolj narobe, nakar ti kar naenkrat začne po žilah poganjati adrenalin.

Doki Doki Literature Club je torej psihološka grozljivka, a v njej ne boste nabirali surovin in odstreljevali glave zombijev. V srži je tole vizualna novela, tako da vas čaka veliko branja in obračanja scen, a če se vam to zdi privlačno, potem lahko svojo kopijo lahko prevzamete znotraj trgovine Epic Games Store in to že ta hip.

Epic Games za povrh podarja še srednjeveško obarvano pretepačino Lost Castle, kjer se sprehajate skozi raznolike in naključno generirane temnice, uživate v roguelike mehanikah in se družno zabavate v večigralskem načinu, ki ga lahko izvajate s še tremi drugimi igralci v lokalni ali internetni navezi. Vaša kopija vas čaka tule.

Doki Doki Literature Club Plus! in Lost Castle bosta brezplačna do 15. februarja, nakar bo ponudbo zamenjala reli dirkačina Dakar Desert Racing.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime