Deadpool 3 končno dobil prvi napovednik

Morda vam finale ameriškega nogometa Super Bowl ne pomeni veliko, vendar pa iz njega vseeno lahko potegnete nekaj koristi, saj v reklamne bloke med tekmo čisto vsak želi vriniti svoj izdelek in tako pokasirati milijone ogledov svojega produkta. Svoj prostor na odru si je izboril tudi film Deadpool 3, o katerem poslušamo že celo večnost, zdaj pa smo zanj končno dobili tudi prvi napovednik.

Video pokaže ravno tisto kar smo pričakovali: veliko komedije, akcije in rušenja četrtega zidu, kjer nam Deadpool, ki ga bo seveda zopet odigral Ryan Reynolds, napove, da je on sam Marvelov Jezus. Pogumna trditev, a morda ni čista izmišljotina, saj je Disney s svojimi Marvelovimi projekti v zadnjih letih večkrat brcnil v temo kot pa dostavil kakšno resno uspešnico. Zaradi tega je tudi upočasnil izdajanje novih projektov znotraj Marvelovega vesolja in Deadpool 3 je v bistvu edini takšen film, ki ga bomo letos gledali v kinodvoranah, saj je naslednji – Captain America: Brave New World – napovedan šele za čez eno leto.

Deadpool 3 je tudi spremenil svoje ime, saj ga bomo po novem klicali kot Deadpool & Wolverine. V vlogo slednjega se zopet vrača Hugh Jackman, s tem pa bo Disney tudi počasi začel uvajati občinstvo v znamko superherojev X-Men, ki jih v prenovljeni obliki prav tako že dolgo pričakujemo. Hugha sicer ne vidimo naravnost, saj so kadri izbrani specifično tako, da ga ne vidimo v obraz, a naslovno vlogo bo zagotovo prevzel, kar je že dolgo nazaj namignil Reynolds preko zabavnega dražilnika.

Deadpool & Wolverine v kina prihaja 26. julija, enkrat kasneje pa bo skočil tudi na pretočni servis Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime