Marvel uradno potrdil zvezdniško zasedbo filma The Fantastic Four

Disney zadnje čase nima ravno sreče z izdelki, ki jih delajo po stripovskih superherojih vesolja Marvel. Izdelkov te branže sicer ne manjka, a praktično vsi od njih so prejeli nizke ocene kritikov, nič bolje pa ne gre na strani založnika Sonyja, ki je pred kratkim v kina poslal film Madame Web, ki ravno tako izvira iz Marvela, zadeva pa si je na IMDbju prislužila oceno 3,9/10 in na RottenTomatoes celih 15 %.

A Disney še ne namerava vreči puške v koruzo, saj se že nekaj časa govoriči o ponovni oživitvi četverice junakov The Fantastic Four in ta je bila včeraj tudi uradno najavljena preko prisrčne slike, ki je proslavljala praznika Valentinovega.

Govorice so se tako izkazale za resnične, za povrh pa je bila potrjena tudi zvezdniška zasedba igralcev, ki zagotovo ni bila poceni. Pedro Pascal, ki je te dni najbolj zaželeno ime televizijskega Hollywooda, bo prevzel vlogo Reeda Richardsa, ki mu kolegi pravijo tudi Mister Fantastic in je nekakšna vodja te druščine. Vlogo Sue Storm oziroma Invisible Woman bo zasedla Vanessa Kirby, ki se je spomnimo iz filma Misija: Nemogoče – Maščevanje, igralec Joseph Quinn iz serije Stranger Things pa bo zasedel vlogo Storminega mlajšega brata Johnnyja Storma oziroma Human Torcha. Druščino zaključuje gorotas Ben Grimm oziroma The Thing, ki ga bo odigral Ebon Moss-Bachrach, najbolj znan po odlični seriji The Bear.

Uradni plakat naznanja, da bi znal film nositi barvno paleto šestdesetih, kar bi bil zagotovo svež pridih Marvelovih izdelkov, ki nekaj takšnega te dni zagotovo potrebujejo. A še preden začnete iskati sedeže in rezervacije v kinodvoranah se bo treba malce upočasniti: film ima napovedan izid za 25. julij 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime