Threads naj bi kmalu dobil možnost iskanja najbolj popularnih tem

Aplikacija Threads se je po svojem bobnečem izidu lepo zasidrala v naših življenjih in čeprav morda stvar globalno ni usmrtila X-a, kar so sicer napovedovali samo največji optimisti, je pri nas vseeno našla kar lepo bazo ljudi. Sam sem pri testiranju opazil, da slovenski vplivneži pri Threadsih dejansko spregovorijo kakšno besedo s svojimi sledilci, kar se pri nalaganju slik na Instagram skoraj nikoli ne zgodi.

Threads je sicer na trgu že nekaj časa, a je v primerjavi s svojim največjim konkurentom še vedno v zgodnji fazi razvoja in mu manjkajo nekatere pomembne funkcije, ki jih Meta postopoma uvaja v uporabniško izkušnjo. Mark Zuckerberg je pred kratkim najavil, da je razvojna ekipa zdaj začela testirati funkcijo najbolj popularnih tem, o katerih se dnevno uporabniki pogovarjajo največ.

Post by @zuck
View on Threads

To je pomembna posodobitev, saj bodo tako uporabniki lahko bolje dostopali do svežih informacijah glede trenutnih dogajanj. Kakor se morda sliši noro, a nekateri X uporabljajo kot svoj vir vsakdanjih novic in te funkcije pri Threadsih enostavno ni bilo. Najbolj popularne teme se bodo znašle znotraj iskalnega okna, pojavile pa se bodo tudi med objavami vseh tistih, ki jih trenutno sledite znotraj razdelka “For You”.

threads

Popularne trende bo izbrskala umetna inteligenca, zdi pa se, da bodo ti omejeni na vsako regijo posebej, saj stvari, ki so pomembne Američanom, pri Slovencih morda ne igrajo takšne vloge, tako da se bomo lažje osredotočili na regionalne teme tipa sodna stavba in trenutne podražitve goriva. Hkrati bomo tako lažje dostopali do dram slovenskih vplivnežev, ki jih kar ne zmanjka: ni se še dobro poleglo dogajanje in kreganje okoli čistil, že je na podcastu odprla usta Patricia Pangeršič, ki je Slovenijo šokirala z izjavo, da ne mara preveč debelih ljudi.

Nova funkcija aplikacije Threads bo najprej skočila v testno fazo znotraj ZDA in ko bo dovolj zloščena se bo pojavila tudi drugod po svetu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime