Lažno promoviran Willy Wonka dogodek starše tako razočaral, da so ti poklicali policijo

Spletna stran BBC poroča o nenavadnem dogodku, ki se je nedavno pripetil znotraj mesta Glasgow. Organizator House of Illuminati je namreč od lanskega decembra na svoji strani oglaševal dogodek Willy Wonka Experience, ki naj bi bil namenjen tako mladim, kot tudi starim in ga opisoval kot “potovanje, polno čudovitih stvaritev in očarljivih presenečenj na vsakem koraku”.

Dogodek bi moral potekati tako v soboto, kot tudi v nedeljo, starši pa so bili navdušeni nad promocijskimi slikami, ki so obljubljale pravo magično kraljestvo, to pa bi marsikakšnemu malčku popestrilo dan. Obisk tega festivala ni bil brezplačen, saj je posamična karta stala 18 funtov, kar znese nekje 21 € in računica za dvočlansko družino tako hitro preseže 80 €.

Žal pa obiskovalci ob vstopu na dogajanje niso prejeli tistega, kar jim je bilo obljubljeno, saj je ena obiskovala vse skupaj opisala kot prazno skladišče, kjer si imel komaj kaj za videti. Na spletu so brž zaokrožile slike in zadeva je videti resnično žalostno: kup praznih lesenih miz, betonska tla in sive stene, na vsake toliko pa je nekdo postavil nek okrasek in na steno nerodno obesil plakat. To je čisto nasprotje tistega, kar jim je bilo obljubljeno na promocijskih slikah, a starši se niso zavedali, da so bile tiste povsem lažne in ustvarjene iz strani umetne inteligence.

willy wonka

Stvar ni bila samo žalostna, ampak naravnost bizarna in starši so se najprej z nasmehom ozirali na vse strani in se spraševali, če niso morda postali žrtev skrite kamere, a ko se je njihov pomladek začel zaradi vidnega razočaranja neutolažljivo jokati, so izginili tudi ti nasmeški in v njihovih glavah se je naselila jeza. Nekateri od njih so bili celo tako razočarani, da so na lokacijo poklicali policijo.

Dogodek je bil nato še isti dan preklican, a tudi to je bilo narejeno polovičarsko. Ena od obiskovalk je za BBC izjavila, da so s hčerko kupili vstopnice in prišli pred vrata, tam pa je stal kup razjarjenih staršev, ki so ji povedali, da je bil dogodek odpovedan, tako da ni mogla niti vstopiti v halo, vstopnice pa so bile medtem še vedno na voljo za nakup.

K sreči bodo očitno vsi obiskovalci dobili povrnjen denar. House of Illuminati se je javno opravičil in zapisal, da organizacija ni šla po načrtu in da jim je zdaj jasno, da bi morali dogodek odpovedati še preden bi sploh odprli vrata dogodka. Vračila denarja so se že začela, a verjetno je zdaj sloves organizatorja na tako nizki ravni, da se za obračunavanje naslednjih dogodkov lahko obrišejo pod nosom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime