Najavljeno prvo slovensko srečanje za izmenjavo konzol in fizičnih iger

Naravnost obožujemo, ko se slovenska skupnost igričarjev združi in ustvari nekaj na svojo lastno roko. Tako dobimo prečiščene dogodke, ki zapolnijo manjkajoče vrzeli in s tem dobimo nekaj nostalgije na dogodke včerajšnjika, kjer za srečanje z istomislečimi nisi potreboval neke silne marketinške kampanje, vrste prisotnih vplivnežev in obljubljanja podeljevanja bogatih nagrad.

Ravno takšen bo prihajajoči dogodek Slovenski Retro Gaming Kupi/Prodaj/Menjaj Meet, ki na kup vabi vse igralce iz Slovenije, še posebej pa je srečanje namenjeno tistim, ki se jim doma valjajo odslužene konzole, kontrolerji ali ostareli Commodorji, vse to pa čisto prevečkrat pristane na smetiščih, čeprav bi lahko dom našle pri kakšnemu drugemu lastniku.

Dogodek pa ni namenjen samo oddajanju brezplačnih stvari, ampak tudi izmenjavi dobrot, kjer lahko svoje odslužene fizične igre na kartušah ali pa DVD-jih/Blu-rayih zamenjate za nekaj takšnega, kar še niste preigrali. Srečanje zna biti tudi pravi raj za vse zbiratelje, ki v svoji zbirki preprosto morajo imeti celoten katalog iger konzole Super Nintendo Entertainment System in so za to pripravljeni žrtvovati kakšno podvojeno kartušo ali pa nemara celo privarčevani evro.

Srečanje se bo odvilo 24. marca in sicer med 10.00 in 15.00 in to kar na parkirišču pred Kolosejem oziroma Woop Areno v Ljubljani, se pa zna ta lokacija v primeru slabega vremena spremeniti. Obiskovalcem se svetuje, da s sabo prinesejo kakšno kamping mizo na katero bodo lahko postavili svojo ponudbo izdelkov, za aktualne informacije pa spremljajte Facebook stran organizatorja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime