Franšiza Watch Dogs naj bi dobila svoj film

Kakšna je prihodnost Ubisoftove franšize Watch Dogs zaenkrat ne ve nihče. To je serija, ki je bila polna vzponov in padcev: prvi del je danes star 10 let in razvijalec se je zanj hvalil, da bo nosil naravnost spektakularno grafično podobo, kar je bilo nakazano tudi v napovedniku, a končna verzija igre je bila videti precej slabše, izneverile pa so se tudi obljube, da bo Watch Dogs ubijalec igre GTA 5.

Najboljši je bil drugi del, ki je izšel leta 2016 in to samo na račun tega, da se je jemal samo na pol resno, tretji del Legion pa je danes star štiri leta in je vseboval cel kup idej, ki so na papirju dobro delovale, v praksi pa nekoliko manj.

Spletna stran Deadline poroča, da Ubisoft nad franšizo še ni povsem obupal, saj naj bi se iz mrtve točke premaknilo snemanje filma, ki je bilo obljubljeno več kot 10 let nazaj. Glede na poročilo Ubisoft v snemanje ni privabil nekih res velikih Hollywoodskih imen: glavno vlogo naj bi prevzela Sophie Wilde, ki je nazadnje posnela film Talk To Me, scenarij bo spisala Christie LeBlanc, režiral pa bo Mathieu Turi, ki je pred tem posnel grozljivko Hostile. Nobeno od teh imen se ni podpisalo pod kakšen res odmeven izdelek, a morda jim bo skupaj uspelo spočeti nekaj gledljivega, za produkcijo pa bo poskrbelo podjetje New Regency, ki je v filmsko obliko predelalo tudi film Assassin’s Creed.

Deadline kakšnih dodatnih podrobnosti ne omenja, zato se zdi, da bo tale film, če govorice res držijo, izid načrtoval nekje v letu 2026.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime