Nobody Wants to Die je nova noir detektivka, ki se dogaja znotraj futurističnega New Yorka

V igričarski industriji nam manjka visokoproračunskih futurističnih iger, ki bi jih lahko uvrščali v žanr kiberpanka in noira, zato bo to vrzel zdaj poskušal zapolniti poljski studio Critical Hit Games. Poljaki so očitno zaljubljeni v izrisovanje kibernetično orisanih ameriških velemest, saj nam je takšno izkušnjo nazadnje pričaral studio CD Projekt RED preko igre Cyberpunk 2077, naslov Nobody Wants to Die pa bo skočil v New York in to v malce bližjo prihodnost leta 2329.

V Nobody Wants to Die bomo nastopali v vlogi detektiva Jamesa Karre, ki je na sledi nevarnemu serijskemu morilcu, ki pobija najpremožnejše figure New Yorka. Na poti mu bo pomagala mlada policistka Sara Kai, par pa bo moral skupaj navigirati skozi nevarne ulice mesta prihodnosti, ki ljudem ni omogočil samo vsaditev naprednih kibernetskih rok in nog, ampak se je tehnologija razvila do te mere, da lahko svojo zavest preselimo v digitalno sfero in jo nato selimo med telesi. Vendar pa ta stvar ni poceni in si jo lahko privoščijo samo tisti, ki so zmožni plačevati naročnino – če bi ugibali gredo ravno takšni premožneži na živce igrinemu serijskemu morilcu.

Critical Hit Games je za svoj prihajajoči naslov spočel impresivni izgledajoči napovednik ter nekaj slik, ki so ravno tako videti čudovito. Razvijalec je očitno dovolj iztreniran v pogonu Unreal Engine 5, da nam za grafično plat ni treba skrbeti, ne vemo pa še točno, kako se bo zadeva igrala in če bo tole samo linearna avantura ali pa bomo lahko tudi prosto raziskovali ulice futurističnega New Yorka.

Nobody Wants to Die izide za PC ter aktualno generacijo konzol enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime