Andrew Tate zopet aretiran in to zaradi tožarjenja drugega streamerja

Samopriznani alfa moški Andrew Tate in njegov brat Tristan se že dolgo valjata po romunskih zaporih, saj sta bila obtožena prekupčevanja ljudi, kriva pa naj bi bila tudi posilstva. Te obtožbe so se pojavile že leta 2022 in vse od takrat se dvojec bratov Tate ni premaknil iz Romunije, kjer sta čakala na sojenje.

Vmes pa so se pojavile nove obtožbe v Združenem kraljestvu, saj so štiri ženske Tata obtožile spolnega napada in posilstva. Za te obtožbe bi se moral vrniti domov na zagovor, vendar pa se je vmes malce zakompliciralo. Pravosodni organi Združenega kraljestva so namreč predčasno izdali nalog za aretacijo bratov Tate in to na podlagi prenosa v živo streamerja Adina Rossa, ki je namignil, da namerava obtoženi dvojec kmalu pobegniti iz Romunije.

Adin je sicer sam po sebi kontroverzna oseba, saj je bil zaradi svoje rasistične vsebine in komentarjev lani februarja odstranjen iz Twitcha, zdaj pa svoje gledalce zabava preko servisa Kick. Med tem časom je ostal velik podpornik Tata, ta pa naj bi mu nedavno poslal sporočilo, da naj bi kmalu zapustil Romunijo in da se v njo ne bo nikoli več vrnil, zato je Adina povabil k sebi, kjer bi spočela nekaj daljših prenosov v živo, ki bi znali biti zelo gledani. Ob to je dodal besede “now or never”, kar je očitno pri pravosodnih organih zbudilo mnenje, da Andrew načrtuje pobeg iz države, s tem pa si se izognil sojenju ne samo v Romuniji, ampak tudi doma.

Spletna stran Rolling Stone je potrdila, da sta oba brata bila znova aretirana, Tatov odvetnik pa pravi, da je bil vse skupaj samo nesporazum in da Tate ni želel nikamor pobegniti, saj si želi svojo nedolžnost dokazati na sodišču, sporočilo pa je bilo napačno interpretirano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime