PlayStation Plus Extra ta mesec prinaša NBA 2K24, Midnight Suns in Resident Evil 3

Sony je včeraj najavil nove prišleke svojega servisa PlayStation Plus, ki si jih bodo lahko brezplačno prisvojili vsi tisti z aktivnimi Extra in Premium naročninami.

Morda največja dobrota je igra Resident Evil 3 Remake, ki je izšla leta 2020 in je po mnenju mnogih najslabša od novodobnih predelav, ki jih je spočel Capcom. Igra sicer sama po sebi ni zanič, vendar pa je bilo iz nje izrezane preveč vsebine, zaradi česar je kampanja, kjer glavno vlogo zaseda Jill Valentine, izjemno kratka in jo je moč preigrati skozi eno popolne. A kot brezplačen naslov ob naročnini je tole čisto fajn zabava, preganjanje Nemesisa pa si zasluži izkusiti vsak pravoveren ljubitelj grozljivk.

V roke zdaj lahko poprimete tudi Dončića, saj se je na seznamu naslovov znašla tudi aktualna verzija košarke NBA 2K24. Čeprav je založnik 2K dandanes čedalje bolj požrešen z mikrotransakcijami, boste v NBA 2K24 še vedno našli dobro simulacijo košarke, kariero pa boste malce lažje razvili na račun tega, da ponudba zaobjema verzijo igre Kobe Bryant Edition, ki s sabo prinese nekaj brezplačnih kovančkov za izboljšanje statistik vašega igralca.

Pomemben doprinos k ponudbi prinese tudi igra Marvel’s Midnight Suns. Gre za zanimivo parjenje Marvelovih superjunakov in potezne strategije, ki jo je izdelal razvijalec Firaxis Games. Če se vam že dolgo kolca po novem delu XComa, potem je to naslednja najboljša stvar, saj za obema naslovoma tiči isti razvijalec za katerega še vedno upamo, da bo enkrat le dobil priložnost izdelati XCOM 3.

Poleg te trojice naslovov se je v ponudbi znašlo tudi nekaj manjših iger, kot so Blood Bowl 3, Lego DC Supervillains in Dragon Ball Z: Kakarot. Posodobljen je bil tudi katalog “klasik”, ki je na voljo samo naročnikom stopnje Premium, tam notri pa zdaj najdete igri Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy in Jak and Daxter: The Lost Frontier. Vsa ta zabava bo na voljo od 19. marca dalje.

Nova ponudba se pridružuje katalogu iger iz stopnje Essential, ki je v začetku meseca v ponudbo poslala igre F1 23, Destiny 2: The Witch Queen, Hello Neighbor 2 in Sifu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime