Film The Crow je v prvem napovedniku videti naravnost brutalen

Originalni The Crow iz leta 1994 je eden tistih filmov, ki je skozi čas razvil kultni status in veliko vlogo pri misterioznosti tega izdelka nosi igralec Brandon Lee, sin legendarnega Brucea Leeja, ki je bil med snemanjem filma zaradi malomarnosti snemalne ekipe ustreljen spravim nabojem, zaradi česar je nato tudi umrl, star vsega 28 let.

Po dveh desetletjih je čas za predelavo na kateri dela Rupert Sanders in o kateri se že dolgo govori. Brandonovo mesto bo tokrat zavzel popularni Bill Skarsgård, ki nam je srh po kosteh pošiljal kot klovn Pennywise v filmu Tisto in tip ima očitno nekakšen talent za igranje psihopatskih morilcev, ki na obrazu radi nosijo lepo dozo ličil.

The Crow bo tudi v novi verziji sledil dogodkom grafične novele izpod peresa Jamesa O’Barra, zgodba pa sledi Ericu Dravenu, ki je nekega dne umorjen, enaka usoda pa doleti tudi njegovo punco Shelly. Že ta njuna smrt, kjer neznani zlobneži par zadušijo preko prozornih plastičnih vrečk, nakaže, da tale film z brutalnostjo ne bo šparal, Eric pa nato v čudni dimenziji med življenjem in smrtjo pridobi super moči in te ga povrnejo v obstoj, v njegovem srcu pa zagori neusahljiva žeja po maščevanju.

Eric se tako odpravi za sledjo vseh tistih, ki so prekinili njegovo ljubezensko pravljico in ob njegovem krvavem pokolu bi nerodno postalo tudi Johnu Wicku. Draven sicer ni nek resen pretepač in še posebej na začetku je večino časa naravnost presenečen, da ga streli ne pokončajo, ob tem pa naravnost pljuva kri po vsakem, ki mu stoji nasproti. Sčasoma pri vihtenju orožij postane bolj zverziran in prizor, ko nekemu zlobnežu s puško z razdalje pol metra odpihne glavo mi še zdaj odzvanja v glavi.

The Crow nas bo v kinih šokiral od 7. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime