Vse je pripravljeno za finale turnirja League of Legends v trgovini Mimovrste!

Naša ekipa že nekaj let pridno organizira raznorazne turnirje iz večigralskih iger in vedno me preseneti dejstvo, da je League of Legends kljub svoji starosti in konkurenci, ki jo je vsak dan več, v Sloveniji še vedno tako presneto popularen. LoL v zgodovini slovenskega ešporta igra pomembno vlogo in jo bo očitno igral tudi v prihodnosti, kar se je znova izkazalo za pri kvalifikacijah za turnir Gaming Terminal, ki ga delamo v navezi s trgovino Mimovrste.

Kvalifikacije so se odvile 23. marca in naval ekip je bil resnično impresiven, saj se je v tekmovanje za naslov najboljše ekipe v Sloveniji spustilo kar 20 ekip. Glede na to, da vsaka od njih šteje 5 članov, to pomeni, da se je v kvalifikacijah zabavalo 100 igralcev, kar je za Slovenijo velik uspeh in nov dokaz, da je pri nas ešportna scena dokaj majhna, a vsebuje goreče privržence takšnega tekmovanja.

Tekmovanje po pravilniku “Best of 1” je skozi napete tekle privedlo do sledeče razporeditve ekip, celotno razporeditev pa si lahko ogledate na strani turnirja 360Clash.

  1. Bronzići
  2. Sneaky Foxes
  3. Zajčje tačke
  4. Team Epic

Te štiri ekipe so se kvalificirale na zaključni dogodek, ki se bo odvil v soboto, 30. marca ob 10.00 v trgovini Mimovrste, ki se nahaja na naslovu Hrvaška ulica 4 v Ljubljani oziroma v Hali 8 kompleksa BTC City. 20 tekmovalcev se bo borilo za privlačne materialne nagrade v vrednosti 1.500 €, a veliko več od tega pomeni krona aktualnega Gaming Terminal League of Legends prvaka!

Kot vedno ste k obisku vabljeni tudi navijači, ki boste lahko na enem mestu kramljali o svoji najljubši igri, se družili z enako mislečimi in se čudili popustom, ki bodo tisti dan na voljo znotraj trgovine Mimovrste.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime