Osnovni PlayStation Plus ta mesec prinaša igri Immortals of Aveum in Minecraft Legends

Sony je na svojem blogu uradno razkril vse dobrote, ki jih bodo v mesecu aprilu prejeli vsi naročniki servisa PlayStation Plus Essentials in čeprav te niso tako privlačen kot tiste, ki so nas razveselile v marcu, vas nič ne stane, če jih vseeno vsaj ne aktivirate.

Od trojice iger je največji proračun zagotovo vseboval naslov Immortals of Aveum, a žal mu vsi ti silni denarci niso pomagali, da zadeve ne bi označili za eno od naših največjih razočaranj leta 2023. Igra je bledo izgledala že v napovednikih, saj razvijalec Ascendant Studios očitno ni točno vedel, v katero smer naj bi sploh razvil ta naslov. Na koncu smo dobili zmedeno prvoosebno akcijo, kjer nismo vihteli orožij, ampak magične izstrelke, ti pa so se obnašali praktično enako kot vsa strelna orožja, zato je šel ta unikatni vidik igre hitro po vodi. Razvijalec je kasneje priznal slabe prodajne številke in za to okrivil nesrečno izbrano okno izida, a izgovorom navkljub založnik EA usmiljenja ni pokazal in odpustil 45 % delež vseh zaposlenih v tem studiu.

Bolj zanimiva je igra Minecraft Legends, ki se vizualno napaja iz kockastega izvirnika, igralno pa se stvar spremeni v akcijsko strategijo, kjer se boste morali sami ali pa v navezi z drugimi igralci sprehajati po svetu, nabirati nekaj surovin, nakar vas čakajo ogromne bitke proti piglinsom, ki želijo zavzeti celotni svet. Legends ni neka revolucionarna stvar, a za družno zabavo večih igralcev je več kot primer, še posebej pa ji bodo naklonjeni vsi tisti, ki so že tako ali tako privrženci Minecrafta.

Na koncu vas čaka še indie naslov Skul: The Hero Slayer, ki vsebuje zanimivo premiso. Tole je od strani gledan roguelite, ki vsebuje čudovito pikslasto podobo, tokrat pa v igri ne nastopate kot heroj ampak kot njegov večni sovražnik okostnjak. Že ta zaplet je dovolj unikaten, da se Skulu splača ponuditi priložnost, skozi igranje pa boste poznavalci bolj prepoznavnega Hades naleteli na kar nekaj podobnosti, saj tudi v Skulu sami odpirate poti naprej in po vsaki smrti postanete vsaj malce močnejši.

PlayStation Plus Essentials k ponudbi doda še The Overwatch 2 Mega Bundle in bo na voljo od 2. aprila dalje, do 1. aprila pa še vedno lahko aktivirate marčevsko ponudbo EA Sports F1 23, Sifu, Hello Neighbor 2 in Destiny 2: Witch Queen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime