Streamer se je med prenosom v živo zaletel v avto, kar ga je stalo tudi njegovega Twitch računa

Nekateri se niti med vožnjo z avtom ne morejo odtrgati od svojega mobilnika in to je težava ne samo za streamerje, ampak tudi raznorazne vplivneže, ki bi radi svoje misli podelili med večurno vožnjo z avtomobilom. Zameriti jim ne gre, saj je to idealen trenutek za ustvarjanje nove vsebine, namesto da morajo takoj po vožnji še utrujeni snemati ločene videe, a seveda stvar niti približno ni varna, saj se med branjem komentarjev svojih sledilcev hitro zamotiš, nakar je nesreča samo desetinko sekunde stran.

Instagram takšnih prestopnikov ne kaznuje, drugače pa je na Twitchu, ki ima v pravilniku zapisano, da je snemanje vsebine med vožnjo z avtom prepovedano. Ravno v tem segmentu pravilnika se je včeraj znašel streamer Melt, ki je med vožnjo glasno klepetal s svojimi sledilci, nakar je uvidel, da ga zna to spraviti v težave, zato je komentatorjem sporočil, da naj malo počakajo, saj mora ustaviti avto in spraviti “Twitch iz svojega tiča”.

Ni čisto jasno, kaj se je zgodilo za tem, saj se je Melt očitno želel vključiti na drug pas, nakar se je vanj zaletel drug avto. Gledalci so bili seveda šokirani, saj se je zaradi sunka prevrnil telefon s kamero, a Melt je samo nekaj sekund kasneje nadaljeval s prenosom v živo. Najprej smo ugledali lepo luknjo v sprednjem delu avta, nakar se je streamer spravil na drugega voznika, ki je bil na svojem telefonu in je očitno nekomu razlagal posledice nesreče. Melt je vseeno kričal na soudeleženca nesreče, čeprav se zdi, da je bil za situacijo kriv sam.

Streamer naj bi svojim modom ukazal naj izbrišejo posnetek iz Twitcha, saj se je bal kazni iz dveh smeri: platforme, saj je kršil pravilnik in policije, ki bi posnetek lahko uporabila za dokaz, da je med vožnjo upravljal tudi s telefonom, kar bi bil nato razlog za nesrečo. Brisanje dokazov ni prineslo želenega rezultata, saj je bil Meltov račun iz Twitcha odstranjen, posledice nesreče pa za zdaj še niso znane.

Melt je na X-u sporočil, da je to samo manjša nevšečnost in da se bo kmalu vrnil v velikem slogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime