Tule je kratki vpogled v 3. sezono serije The Bear

Serija The Bear me je s svojo kvaliteto ujela povsem nepripravljenega, saj je kreatorju Christopherju Storerju nekako uspelo spraviti zgodbo znotraj kuharskega sveta, ki enako pozornost nameni hrani kot tudi razmerjem med kopico neverjetno dobro spisanih likov, močna igralska zasedba pa pa med sabo vsebuje toliko kemije in talenta, da ob kaotičnih epizodah tipa “Fish” samo sediš na robu sedeža in poskušaš dojeti in vsrkati vse, kar se dogaja pred tabo. Veš da si gledal nekaj čudovitega, če se po epizodi sam spraviš v kuhinjo in poskušaš poustvariti unikatno omleto s čipsom.

2. sezona serije je nekatere osebe pustile na boljšem mestu kot pa na začetku, glavni junak Carmy pa je ostal ujet znotraj hladilnika, medtem ko se je njegov celoten svet začel rušiti okoli njega. Neprevidne besede so ga stale razmerja z njegovim bratrancem Cousinom in punco Claire, obe razmerji pa bo poskušal nekako obnoviti v 3. sezoni, za katero je včeraj na splet ušel prvi izseček, ki je postavljen znotraj neke naključne epizode.

First Clip from Season 3
byu/MarvelsGrantMan136 inTheBear

Disney in FX sta iz spleta zahtevala umik posnetka, vendar pa so ga nekateri hitro ujeli v svoj objektiv in arhivirali na Redditu. Kljub temu bi si želeli malce višje ločljivosti, a tudi ta je dovolj dober zalogaj za vse tiste, ki so obupno želite nekaj nove vsebine Medveda.

Kratki posnetek nam pokaže Faka, ki se je domislil genialne ideje in je na steno obesil slike največjih kritikov hrane znotraj mesta Chicago. Z glasnim kričanjem v sobo prikliče Carmyja, ki mu je očitno vendarle uspelo pobegniti iz hladilnika, tega pa ob ugledu slik najprej zagrabi malce panike, nakar pohvali idejo, se za njo zahvali in zopet izgine izza vogala. Ni čisto jasno, zakaj je Fak obesil te slike: morda zato, da se Carmy lahko navadi na njihove obraze in da ga nato ne bo več grabil strah ali pa je vse skupaj ideja tiralic, tako da bo osebje lahko takoj prepoznalo kritika, ko ta stopi v restavracijo The Bear.

Vendar pa nam že ta kratki posnetek da vedeti, da kaotičnosti in komedije ne bo manjkalo niti v 3. sezoni, ki izide enkrat junija, spremljali pa jo bomo preko pretočnega servisa Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime