Epic Games podarja igri The Outer Worlds in Thief

Zadnji večji RPG razvijalca Obsidian Entertainment je izšel leta 2019 in to pod imenom The Outer Worlds. Nam je bila igra všeč, čeprav je bilo jasno, da je studiu takrat malce zmanjkalo proračuna za stvaritev resničnega konkurenta seriji Fallout. Vseeno pa je to lep kos znanstveno-fantastične zabave, ki vsebuje kar nekaj dobro spisanih likov, nakar je Obsidian avanturo še dodatno razširil preko dodatkov Peril on Gorgon in Murder on Eridanos.

Vso to vsebino te dni brezplačno podarja trgovina Epic Games, ki je v totedensko ponudbo brezplačnic uvrstila paket The Outer Worlds: Spacer Choice Edition. Gre za rahlo predelavo na kateri Obsidian sicer ni delal in je imela sprva kar nekaj težav, a so bile te sčasoma odpravljene, igralci pa so pridobili malce boljšo grafično podobo in določene spremembe znotraj igralne formule kot je denimo neomejeno stopnjevanje vašega lika. The Outer Worlds je bil na tej platformi enkrat brezplačno že podeljen, a morda vsi takrat ponudbe niso ujeli, zato jo lahko zdaj izkoristijo preko naslednje povezave in si s tem prihranijo 60 €.

Druga brezplačnica je igra Thief, ta pa, vsaj kakor je nam znano, brezplačno še ni bila podeljena. Gre za poslednji naslov franšize Thief, a je med vsemi izdanimi igrami tudi najmanj cenjen. Igra iz leta 2014 je izgubila tisti svobodni pristop do objektivov, ki so ga omogočala prejšnja poglavja, je pa grafična podoba bolj moderna, še vedno pa je poudarek na skrivanju znotraj senc. Za ceno 0 € se na stvar vsekakor splača vsaj klikniti.

Ponudbi sta na voljo do 11. aprila, nakar na spored pride igra Ghostrunner, ki je ravno tako na Epic Gamesu enkrat že bila podeljena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime