Blondinka s Harvarda bo postala televizijska serija

Hollywood je včasih res videti kot da mu je že popolnoma zmanjkalo idej, zaradi česar iz naftalina preteklosti ponovno oživlja ideje, ki so nekaj časa močno gorele, a so nato tudi hitro ugasnile. Sem notri bi lahko uvrstili igro Blondinka s Harvarda, ki je v glavno vlogo Elle Woods postavila Reese Witherspoon, film pa je izšel ravno v času, ko so bile šale iz blondink na višku popularnosti.

Zabavna komedija je Reese Witherspoon izstrelila med zvezdnice Hollywooda in ni presenetljivo, da smo leta 2003 prejeli nadaljevanje, nakar je nekdo iz zadeve spočel še muzikal in na Disneyjev kanal postavil ločeno serijo Legally Blondes.

Po vseh teh letih bo zdaj franšiza zopet obujena, saj je pravice do nje, po nakupu MGM-a, pridobil Amazon, ta pa naj bi zdaj uradno odobril delo na polnopravni televizijski seriji. Spletna stran Deadline poroča, da naj bi pri projektu sodelovala Reese Witherspoon in njeno podjetje Hello Sunshine, čeprav še ni jasno, če bo Reese zopet stopila v petke Elle. Kot izvršna producenta naj bi delovala Josh Schwartz in Stephanie Savage, ki sta enako delo imela pri seriji Opravljivka.

Amazon naj bi razmišljal o izdelavi še ene ločene serije, ki bi ravno tako imela povezavo z univerzumom Blondinke iz Harvarda, a ta stvar je še v povojih in je bolj ideja, kot pa resničen produkt.

Amazon torej v tej franšizi vidi še veliko potenciala, vendar pa moramo priznati, da bi nas veliko bolj migala kakšna druga oživitev znotraj široke MGM knjižnice. Navdušeni bi bili nad novo serijo ali pa vsaj filmom iz franšize Zvezdna vrata, a zaenkrat glede tega ni nobenih konkretnih novic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime