Tule je razvrstitev našega prvega turnirja v 2024!

Malce zamujamo s poročilom glede našega prvega večjega turnirja, ki smo ga spočeli v letu 2024, a zamuda je upravičena, saj s sabo prinašamo tudi zajeten kup fotografij, ki si jih lahko v celoti ogledate na naši uradni Facebook strani.

Za letošnje prvo tekmovanje iz serije turnirjev, ki jih bomo v 2. sezoni zopet spočeli s trgovino Mimovrste, smo si izbrali vedno popularni večigralski fenomen League of Legends, ki je v Sloveniji že dolgo na najvišjem položaju popularnosti medmrežnega merjenja moči. Da bo to veljalo tudi za letos je nakazala že udeležba na turnirju, ki je v tekmovanje privabila nič manj kot 20 ekip, med njimi pa so si čast za udeležbo na fizični lokaciji prodajalne Mimovrste v Hali 8 kompleksa BTC City Ljubljana izborile ekipe Bronzići, Zajčje tačke, Team Epic in Sneaky Foxes.

mimovrste

Skozi napete bitke, ki so 30. marca potekale praktično cel dan, si je zlati pokal na koncu priborila ekipa Zajčje tačke. Ta petčlanska ekipa je po pravilniku “Best of 3” v prvem tekmovanju s prepričljivim rezultatom 2:0 najprej odpravila tim Sneaky Foxes, nakar jih je v finalu namučila ekipa Bronzići, a je ta na koncu klonila pod rezultatom 2:1.

Bronzići so si tako med sabo razdelili srebrne medalje, za tretje mesto pa je bila bitka še bolj napeta, saj se je šlo na eno samo zmago, ki jo je na koncu Team Epic iztrgal iz rok ekipe Sneaky Foxes.

Vse ekipe so si seveda razdelile tudi lepe materialne nagrade, ki so jih prispevali partnerji dogodka: med drugim so se igralci poveselili igričarskih slušalk Arctis 1 Wireless podjetja SteelSeries, tipkovnic Origins, ki jih je prispeval HyperX, cele periferije znotraj znamke Alienware, svoje dobrote pa je dostavilo tudi podjetje Logitech, ki je prispevalo kamero StreamCam, miške G Pro X Superlight 2 in slušalke G733 in Pro X 2 Lightspeed.

mimovrste
Obiska tudi letos ni manjkalo in na prizorišču se niso mudili samo tekmovalci, ampak tudi navijači.

Takšne nagrade so vedno lepo poplačilo za trud, ki ga vsi ti igralci skozi leto vlagajo v svojo priljubljeno igro, a še več kot to šteje samo druženje na fizični lokaciji, kjer se spletajo nova prijateljstva, vse to pa je mlin na vodo ešporta, ki je dandanes v Sloveniji čisto nekaj drugega kot pa kakšno desetletje nazaj. Ponosni smo, da smo lahko delček teh zgodb in izkušenj, obenem pa se zahvaljujemo vsem partnerjem, ki nam to omogočajo: tu je treba še posebej izpostaviti podjetja UVI, Lenovo ter Logitech ter seveda Mimovrste, ki darežljivo in vedno nasmejano odstopijo prostor za takšna druženja.

POP-UP turnirji v spremstvu Mimovrste se bodo nadaljevali tudi naprej v 2024: v sredini maja se bomo zapodili po cestah igre Assetto Corsa Competizione, o prijavah na ta turnir pa vas še obvestimo.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več