Remnant 2 še ta mesec dobiva svoj drugi večji DLC

Igra Remnant 2 se pri svojem igranju veliko naslanja na večigralski vidik, vendar pa tole ni takšna izkušnja, ki bi vsakih nekaj mesecev dobivala svežo vsebino preko sezon, dodatno pa bi vas razvijalec Gunfire Games oklestil za celo vrsto DLC-jev.

Na zadevo je bolje gledati kot na nekakšno verzijo Dark Soulsa, le da namesto mečev in sekir v rokah držimo puške in pištole, stopnje pa so večidel generirano naključno, zaradi česar je pri vsakem igralcu preigravanje kampanje nekoliko drugačno. A Remnant 2 je ob izidu vseeno tržil sestavni del vsakega večigralskega naslova, ki ga poznamo pod imenom sezonska prepustnica, ta pa je za svojo ceno vsem igralcem obljubila tri dodatne DLC-je.

Prvega smo že dobili pod imenom The Awakened King, šlo pa je za spodobno zabavo, ki so ji nekateri očitali, da je v sebi vsebovala preveč ponavljanja elementov in okolice, ki smo jo že srečali v osnovni kampanji. Tudi drugi dodatek The Forgotten Kingdom se bo dogajal v regiji, ki smo jo že videli prej in sicer je to čudoviti gozd Yaesha, temu pa bo grozila nova nevarnost, ki jo bomo morali seveda mi odpraviti.

DLC s sabo prinaša nove sovražnike in mini ter večje šefe, mnogo od teh pa do sedaj igralci še niso srečali. Poražencem bodo iz riti padali novi kosi opreme, dodatek pa nam bo omogočil tudi preigravanje novega razreda The Invoker, ki jih v tej igri uvrščamo pod oznako Archetype, novinec pa se bo zelo rad povezal z naravo in v svoje namene izrabili moči pragozda.

The Forgotten Kingdom bo prinesel za nekje 4 ure dodatne igralne vsebine, tako da se bo po dolžini kosal s prejšnjim DLC-jem, moč pa ga je kupiti ločeno po ceni 10 €, skupna sezonska prepustnica pa zase zahteva 25 €.

Gunfire Games bo o novem igralnem razredu več povedal 15. aprila, The Forgotten Kingdom pa bomo igrali od 23. aprila dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime