Serija Melrose Place se vrača

Vsi tisti, ki ste večino svojega odraščanja naredili v devetdesetih, se zagotovo še vedno spomnite serije Melrose Place. Bila je to hudo popularna zadeva, ki se je rodila leta 1992 in je bila zamišljena kot ločena veja serije Beverly Hills 90210, le da se stvari niso vrtele okoli najstniških romanc, ampak stanovanjskega kompleksa Melrose Place, ki pa se je ravno tako nahajal v Los Angelesu, stanovanja pa so ponujala domove vrsti zanimivih likov.

Preko sedem sezon smo gledali v celo vrsto prijateljskih navez, izdaj, romanc in celo nasilnih soočenj, te zaplete pa smo pridno spremljali tudi pri nas, saj je bil Melrose Place redno na sporedu slovenskih televizijskih kanalov. Serija se je zaključila leta 1999, zdaj pa jo CBS Studios namerava zopet oživeti in jo trenutno ponuja v nakup raznoraznim pretočnim servisom.

Na čelu serije tokrat ne bo stal originalni ustvarjalec Darren Star, ampak bo za to poskrbela Lauren Gussis, ki je pred tem delala na serijah Dexter in Insatiable, zdaj pa je spisala novo zgodbo, ki bo v dogajanje zopet potegnilo nekatere stare obraze originalne serije. Spletna stran Deadline pravi, da se v serijo vrača trio igralk Heather Locklear, Laura Leighton in Daphne Zuniga, te pa so v originalni pripovedi igrale like Amande Woodward, Sydney Andrews in Jo Reynolds.

Nova štorija pravi, da je eden od bivših stanovalcev kompleksa Melrose Place umrl, zaradi česar so se na pogrebu zbrali vsi stari znanci in ne traja dolgo, da na površje splavajo stare zamere, ljubezni in poznanstva, kar izrodi nove zaplete, ki jih bomo spremljali v 1. sezoni. Deadline je dobil informacije, da se znajo v prerojeno serijo vrniti tudi nekatera druga znana imena, a da je vse odvisno od začetnega uspeha prve sezone.

Melrose Place je vsekakor zanimiva oživitev, še posebej na račun dejstva, da ne bomo gledali nekih novih junakov, ampak tiste, ki smo jih spremljali 20 let nazaj. Pretekli igralci zdaj niso več v srednjih letih tako kot prej, ampak se že nagibajo proti upokojitvi: Heather Locklear je denimo zdaj stara že 63 let in na splošno je njena vrnitev presenečenje, ki je imela v zadnjih letih kar nekaj težav z alkoholom, a se je zopet pobrala na noge in v svetu Hollywooda še ni rekla zadnje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime