Pamela Anderson bo nastopila v novem poglavju obujene franšize Gola pištola

Če v sodobni filmski industriji manjka en žanr filmov, so to komedije, ki se bavijo s parodijo na druge popularne filme znotraj Hollywooda. Temu vedno ni bilo tako in ob začetku drugega tisočletja nas je lepo zabavala franšiza Film da te kap, ki je dobila kar nekaj posnemovalcev, sčasoma pa so ideje usahnile in parodije so praktično povsem izginile iz zemljevida.

Smejali smo se tudi v osemdesetih in devetdesetih, saj nas je takrat dodobra zabaval igralec Leslie Nielsen in to preko filmov Ali je pilot v letalu? in Gola pištola. Slednja franšiza je nato spočela še dve nadaljevanji in služila tudi za odskočno desko filmske kariere zloglasnega O.J. Simpsona, ki se je od sveta nedavno poslovil v starosti 76 let.

Še pred njim se je leta 2010 od nas poslovil Leslie Nielsen, ki je kljub svoji starosti 84 let še vedno snemal filme in se je pripravljal na nastop v četrtem delu franšize Gola pištola, ta pa je nosil podnaslov Rhythm of Evil. Žal od tega na koncu ni bilo nič, saj je smrt glavnega igralca onemogočila snemanje, dolgo pa si nihče ni predstavljal takšnega filma, kjer naslovne vloge ne bi nosil Leslie.

Paramount Picture pa je zdaj mnenja, da se da iz Gole pištole še vedno iztisniti kakšen obisk kina in že leta 2014 so se pojavile govorice, da naj bi bila franšiza ponovno obujena, vlogo detektiva Franka Derbina pa naj bi prevzel igralec Ed Helms. To se sicer ni zgodilo, je pa nato Liam Neeson leta 2021 potrdil, da je on sprejel glavno vlogo v tem filmu, zdaj pa se je pojavila tudi informacija, da mu bo na velikem platnu delala družbo igralka Pamela Anderson.

Koga točno bo odigrala 56-letna igralka, ki se je spomnimo predvsem zaradi počasnih posnetkov teka v seriji Obalna straža, ni znano, saj tudi glede zgodbe nimamo kakšnih večjih informacij. Pamela sicer ima izkušnje z igranjem v komedijah, saj je prav ona nastopila v prej omenjeni parodiji Film da te kap. Liam Neeson je po drugi strani gledalcem znan po svojih resnih vlogah, a je tudi sam skočil v vode komedije in to v filmih Ted 2, Kako ne umreti na Zahodu in seriji Orville. Ni naključje, da za vsemi temi izdelki stoji Seth MacFarlane, čigar podjetje Fuzzy Door bo poskrbelo tudi za oživitev Gole pištole.

Gola pištola, ki zaenkrat še nima uradnega podnaslova, se bo v kinih pojavil 18. julija 2025, tako da bomo morali še malce počakati, preden ugledamo prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime