Ubisoft naj bi kmalu uradno razkril Far Cry 7

Šesti del franšize Far Cry bo letos oktobra upihnil svojo 3. svečko in čeprav igra ni bila zares slaba, se je čutila že močno utrujeno in vsem je postalo jasno, da potrebuje franšiza nekaj svežega vetra, saj na isto vižo igra že vse od tretjega dela. Pri šestici je v marketinški kampanji veliko pozornosti privlekel obraz igralca Giancarla Esposita, na koncu pa se je izkazalo, da je bil v igri komajda kaj prisoten in Ubisoft njegovih talentov preprosto ni znal dovolj močno izkoristiti.

Kljub kritikam prodaja verjetno ni bila slaba in nobenih dvomov ni bilo, da bomo dobili tudi sedmi del. Ubisoft zaenkrat ni najavil ničesar konkretnega, se je pa na X-u oglasil uporabnik j0nathan, ki ima očitno neke dobre francoske naveze znotraj studia, saj je v preteklosti pravilno napovedal nekatere Ubisoftove skrivnosti, še preden so bile te uradno najavljene: nazadnje se je to zgodilo v primeru igre Assassin’s Creed Mirage.

j0nathan je na X-u objavil štiri slike, ki naj bi se tikale neke nerazkrite igre in igralci so brž začeli sumiti, da naj bi se rešitev vrtela okoli igre Far Cry 7. Nihče še sicer ni prišel do dokončnega odgovora, a tudi sam j0nathan je v nekaterih odgovorih namignil, da se skrivnost res vrti okoli igre Far Cry 7, ki naj bi bila zdaj zdaj tudi uradno razkrita.

Največji namig, da je tole res Far Cry, sta pridodali sliki, ki kažeta številko sedem in bombo z odštevalnikom, ki na številčnici kaže 72 ur. Lani so se namreč pojavile govorice, da bo sedmi Far Cry drugačen od predhodnikov in zgodba naj bi se vrtela okoli ugrabitve protagonistove družine, igralec pa naj bi mel 72 ur časa, da jih reši pogube – v resničnem življenju bi teh 72 ur naneslo za točno en dan igralnega časa.

Ostali dve sliki kažeta manj jasno zgodbo. Rakovica bi znala pomeniti neko eksotično lokacijo, slika igralca Cilliana Murphyja pa je nekatere pripeljala do mišljenja, da bo nedavno nagrajeni Oskarjevec nasledil škornje prej omenjenega Giancarla. Žal se to ne bo zgodilo, saj je j0nathan to teorijo zavrgel in pridodal, da ta sled pomeni nekaj drugega.

Morda Ubisoft res že v teh dneh napove nekaj uradnega, zna pa se zgoditi, da bo najava prišla na njihovi konferenci Ubisoft Forward, ki se bo letos zgodila 10. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime