Film Deadpool & Wolverine dobil prvi daljši napovednik

Disney je svoj Marvel univerzum končno malce upočasnil, saj tudi tako premožna podjetja ne morejo ves čas v te izdelke vlagati nepredstavljive količine denarja, nazaj pa dobivati slabe ocene in katastrofalne izkupičke na blagajnah. Zato bo MCU letos prejel samo en film, za tega pa sta iz rezervne klopi bila vpoklicana junaka Deadpool in Wolverine, ki ju na velikem platnu nismo gledali že vse od letnic 2018 in 2017.

Zdaj se vračata v partnerstvu, ki pa je narejeno po sili razmer, saj Deadpool nujno potrebuje pomoč Wolverina, ta pa se te dni najraje zapija v lokalni beznici, saj je prišel iz neke dimenzije, kjer je društvo X-Men povsem razpadlo, Wolverine pa se je izneveril vsem tistim, ki bi jih moral zaščititi.

Vendar pa planetu preti nova nevarnost, ki jo vodi Cassandra Nova, zlobna dvojnica Charlesa Xavierja oziroma Profesorja X-a, ki ga poznamo kot vodjo X-Menov. Kaj točno ima Cassandra za bregom ni znano, a jasno je, da je sama premočna za Deadpoola, zato se ta obrne na pomoč svojemu nekdanjemu največjemu nasprotniku. Dvojec se tako resda bori skupaj, vendar pa so stare navade občasno premočne, zato ne bo manjkalo kadrov, ko sredi bitke skušata drug drugega špikniti v hrbet, kar bo že tako nore bitke spremenilo v še večji kaos.

Poleg krvave akcije in lepe doze preklinjanja ne bo manjkalo niti črnega humorja, ki je jasen znak izdelkov v katerih nastopa rdeča ninja. V glavnih vlogah bosta zopet nastopila Ryan Reynolds kot Deadpool in Hugh Jackman kot Wolverine, med vodilnima igralcema pa se že v napovedniku čuti kemija, kar niti ni tako čudno, saj sta tudi v resničnem svetu že dolga leta velika prijatelja.

Manjkalo ne bo niti lomljenja četrtega zidu, kar je še en znak Deadpool avantur in to je jasno vidno v zaključnem kadru napovednika, ko se pojavijo šale glede drog in tega, kako se teh ne sme omenjati ob prisotnosti Marvela. Kljub vsem tem znakom je režiser Shawn Levy v intervjuju za spletno stran Screen Rant že vnaprej povedal, da tole ni Deadpool 3, ampak film, ki enakomerno obravnava oba glavna junaka.

Deadpool & Wolverine se bo v kinih pojavil že 26. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime