Mass Effect Legendary Edition je trenutno znižan na samo 5,99 €

Razvijalec BioWare je leta nazaj veljal za studio, ki preprosto ni zmožen dostaviti slabe igre. Začetki studia segajo več kot dve desetletji nazaj in se je najbolj proslavil z izdajo iger Baldur’s Gate 1 in 2, nakar so začeli dostavljati eno uspešnico za drugo, kot so Neverwinter Nights, Knights of the Old Republic, Dragon Age in znanstvenofantastična saga iger Mass Effect.

BioWare je sicer nato padel v krizo, saj se igri Mass Effect Andromeda ter Anthem nista dobro odrezali in po teh neuspehih se je razvijalec zavezal, da se zopet priljubi razočarani bazi oboževalcev. Prvi korak na tej poti je bil skupek predelav Mass Effect Legendary Edition iz leta 2021 in v njem so pokazali, da se sredi ekipe še vedno nahajajo ljudje, ki vedo, kje leži moč tega studia in da smo nad njim mogoče obupali prehitro.

Mass Effect Legendary Edition je paket, ki znotraj vsebuje igre Mass Effect 1, 2 in 3, za vse te naslove pa so pridodani tudi DLC-ji, ki jih je bilo prej treba kupovati posebej in cene so bile nerazumljivo visoke. A BioWare je za vse tri igre še zvišal ločljivost in podrobnost tekstur, na PC-ju omogočil igranje preko kontrolerja, izboljšal sam nadzor nad tretjeosebnim bojem, zaradi prenovljene osvetlitve pa so vse tri igre videti bolj moderno.

Skupno gledano je to zelo privlačen paket, ki vam prinese stotine ur zabave, vaše odločitve pa tokrat res štejejo, saj lahko glavnega junaka Sheparda prenesete skozi vse tri igre, s tem pa tudi oblikujete svet glede na svoja pretekla dejanja.

Mass Effect Legendary Edition je trenutno na Steamu močno znižan, saj lahko vso to zabavo pridobite za vsega 5,99 €, kar je najnižja cena tega paketa, ki smo kdaj zabeležili na tej platformi. Popust velja vse do 13. maja in če se počutite pogumne si lahko vmes privoščite tudi ločeno nadaljevanje Mass Effect: Andromeda Deluxe Edition, ki se trenutno trži po isti ceni. Vse te igre so hkrati dostopne preko servisa Game Pass, vendar pa je Steam verzija boljša za vse tiste, ki bi se morda radi lotili še kakšnega dodatnega moddanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime