Serija The Boys dobila daljši napovednik, ki je presneto brutalen

Po skoraj dveh letih od izida 3. sezone se serija The Boys zopet vrača in sveže poglavje je videti bolj brutalno kot pa kadarkoli prej. Skoraj tri minute dolg napovednik nam pred ekran pripelje znane obrazov junakov in antagonistov, ki pa ne nosijo vedno oznak dobričin in falotov, saj je svet te serije zavit v moralno sive odločitve, tako da nekaj časa za nekoga navijate, nakar ga že v naslednjem trenutku sovražite.

Tretja sezona je v svetu v katerem se ljudje prav dobro zavedajo, da med njimi bivajo superjunaki, naredila kar nekaj drastičnih sprememb. Superjunaki niso več tako misteriozni, saj se zdaj vsak civilist zaveda, da jih vzgajajo znotraj laboratorijev, sedmica izbrancev The Seven pa je te dni dokaj shujšana, a glavarju Homelanderju je za to dokaj vseeno, saj mu je dovolj pretvarjanja in skrbi glede njegove priljubljenosti med navadnim ljudstvom. Namesto tega želi postati pravi vodja ZDA in kakor pravi v napovedniku, bo za uresničitev njegove vizije potrebno nekaj žrtvovanja, kar je žalostno, a hkrati nujno potrebno.

Na poti do uspeha mu bo, kot vedno, stala skupina upornikov, ki jim poveljuje Butcher, a tudi ta ni več isti kot nekoč. Za boj proti svojim nasprotnikom je namreč tudi sam moral poseči po pomoči substance, ki se pretaka znotraj žil superjunakov, od te pa je zdaj postal odvisen. Medtem, ko se bori s svojo odvisnostjo, ga je pot zanesla za sledjo skrivnostnega virusa, ki je tako močan, da lahko pobije tudi nadnaravne superjunake, kar bi znala biti rešitev za dokončno upokojitev Homelanderja in njegovih še zvestih kompanjonov.

Napovednik je seveda krvav, kar je že stalnica te serije, a tokrat je videti še bolj brutalen kot prej. Kri šprica v praktično vsakem kadru in tokrat ga bodo očitno nasrkale tudi ovce, krave in kure, ki so zaradi nekega razloga odporne na svinčeni dež modernih orožij in lahko skočijo iz prsi nekega ubožca kot Facehuggerji franšize Osmi potnik.

4. sezono bomo lahko spremljali le in samo preko pretočne platforme Prime Video, premiera pa se bo zgodila že 13. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime