Oživitev serije The Office bo sledila zasedbi novinarjev propadajočega časopisa

Že dolgo se šušlja, da bo NBC-jeva komična serija The Office, ki je sicer zaživela najprej v Združenem kraljestvu, a je zares slavna postala šele v ameriški predelavi, kmalu prejela nekakšno oživitev. To ni presenetljivo, saj dandanes praktično vsi iz naftalina vlečejo stare licence, z njih popihajo prah in jih nato v prenovljeni obliki porinejo na televizijo, v upanju, da bo stvar privlekla nove naročnike določenega pretočnega servisa.

Lani so se pojavile govorice, da bo za razvoj nove serije zopet poprijel Greg Daniels, ki je bil vodja tudi originalne ameriške predelave in danes je bila ta novica tudi uradno potrjena. Gregu se bo pri nadzorovanju sveže serije pridružil Michael Koman, ki se že dolgo bavi s pisanjem scenarijev in je pri seriji Nathan for You opravil nalogo izvršnega producenta.

Dobili smo tudi prve podrobnosti glede same vsebine. Tole ne bo oživitev originalne serije, kjer bi zaposleni papirnice Dunder Mifflin odštevali zadnje dneve do upokojitve, ampak povsem sveža zgodba, ki pa se bo odvijala v že vzpostavljenem vesolju originalne serije. Ustvarjalci in scenaristi so tako dobili priložnost, da spočnejo originalno pripoved, hkrati pa lahko kakšen od starih junakov prejšnje serije gostuje v kakšni epizodi in ji s tem tudi dvigne gledanost.

Namesto papirnice bomo spremljali ekipo novinarjev znotraj propadajočega časopisa, ki se nahaja nekje v Srednjem zahodu Amerike. Založnik tega časopisa se je znašel v velikih škripcih in bo rešitev poskušal poiskati znotraj ekipe prostovoljnih novinarjev, ki morda niso mojstri pisane besede, a vsaj delajo vsebino za katero ne zahtevajo vsakomesečne plače.

Sveža serija sicer še nima imena, sta pa bila že imenovana dva igralca, ki bosta prevzela nosilni vlogi. Domhnall Gleeson je dokaj neznani igralec, ki smo ga srečali v vlogi zlobnega generala Huxa v filmu Vojna zvezd: Sila se prebuja, družbo pa mu bo delala Sabrina Impacciatore, ki se je odlično odrezala v 2. sezoni serije Beli lotos.

Obnovljena Pisarna bo produkcijo začela letos julija, končni izid pa še ni znan. Stvar bomo nato lahko gledali na pretočnem servisu Peacock, kar je za nas slaba novica: ta platforma pri nas namreč ni dostopna, a je del vsebine servisa SkyShowTime, ki pa ne drži čisto vse vsebine Peacocka – dober primer so denimo razširjene “Superfan” epizode originala, ki jih SkyShowTime nima in jih tako legalno pri nas sploh ne moremo pogledati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime